Zamagljeno skidanje Elle MacPherson u londonskom izlogu

Zamagljeno skidanje Elle MacPherson u londonskom izlogu

SLAVNA manekenka koju zbog savršenih oblina i dugih nogu zovu jednostavno "Tijelo" pojavila se u izlogu prodavaonice "Selfridges" u Oxford Streetu samo sa sunčanim naočalama i cipelama s visokom petom.

Veliki broj paparazza i prolaznika naguravalo se kako bi je vidjeli potpuno nagu, ali lukavi organizatori sakrili su njeno golo tijelo iza zamagljenog stakla tako da su prisutno mogli gledati samo nasmiješeno lice i dio nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U izlogu je nekoliko skulptora oblagalo njeno tijelo gipsom kako bi izradili kip koji će kasnije biti izložen u prodavaonici pa će posjetitelji ipak moći vidjeti "nagu Elle".

Manekenka se skinula u dobrotvorne svrhe u akciji Body Crazy koju je nedavno otvorila pjevačica Kylie Minogue revijom svog donjeg rublja koje tom prilikom nije sama pokazala.

Nasmiješena Elle koja je tvrdila novinarima kako joj je jako neugodno pristala je na još jednu dobrotvornu akciju u kojoj su trojica Engleza platila 35.000 funti da bi odigrali partiju golfa s poznatim glumcem Hughom Gruntom dok će im manekenka nositi štapove. Naravno, odjevena. Novac će se iskoristiti za siromašnu djecu Engleske, Rumunjske i Kosova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara