Žanamari izbacila dekolte pa odbrusila hejterici, javio se i njen muž

Žanamari izbacila dekolte pa odbrusila hejterici, javio se i njen muž
Foto: Instagram

ŽANAMARI PERČIĆ na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je njezin dekolte bio u prvom planu, a to se nije svidjelo svim njenim pratiteljima.

"Ako dva puta dnevno njezina guzica i sise ne iskoče sa ovog instagrama zabrinem se", napisala je jedna pratiteljica, a Žanamari joj nije ostala dužna.

"Maco ja postam samo jednom dnevno, al’ mi je jako drago što u tvojim očima moj jedan post vrijedi za dva. A pogotovo što se brineš. To znači da ti je stalo", odbrusila joj je Žanamari, a onda se javio i njezin suprug Mario Perčić koji nastupa pod umjetničkim imenom Joshua Macks.

"A Swatkica moja mala, vidiš ti kako se ona brine...i to ne samo za tebe kao osobu nego i za tvoje atribute, nekad pomislim da je draga Snjezha bolji muž od mene", nadovezao se on.

"Možeš samo učiti od nje", odgovorila je suprugu Žanamari.

Ostalim obožavateljima lijepe Dalmatinke fotografija se itekako svidjela pa su je lajkali više od 7000 puta. 

Inače, Žanamari redovito objavljuje fotografije u atraktivnim pozama te ne dopušta da joj itko kroji pravila, kako na Instagramu, tako i u životu.

"Drago mi je da vam se sviđa, ali ipak... nisam tu da ‘ribarim’ komplimente, nego da motiviram, da vam dam uvid u svoj život, misli, pa čak nekad i brige iz prve ruke. Ono što čitate po žutom tisku i hejterskim forumima nije realno. Ja to zovem ‘dark web’, ali nažalost, onaj koji je svima dostupan. Meni je draže da ste ovdje uz mene, skoro pa svaki korak i da me upoznajete na ovaj način, nego putevima ‘rekla-kazala’. U životu sam se opredjelila baviti glazbom, što nosi sa sobom i ovako vrlo javan život u kojem vas konstantno pokušavaju strpati u neki koš. Ali ne dam niti da me to definira. Jedna osoba ima više dimenzija, istražuje svoje mogućnosti, interese... tako i ja osim raznovrsnih glazbenih elemenata istražujem i video produkciju te postajem fitness entuzijast i to big time! Jako me zanima moda i imam svakakve ideje kako da spojim fitness i modu... Anyway, poanta današnjeg posta je - budite što želite, živite svoj trenutak i ne dajte nikom da vas ukalupi. Pjevač, profesorica, frizer ili vozač autobusa... to niste vi... Vi ste ona luda svijest koja stoji iza svega toga i može jedan dan biti taksist, a drugi dan započinjati vlastiti business. Sve je stvar odluke, vizije i koliko ste sposobni stišati tuđa mišljenja u vlastitoj podsvijesti. Slušajte samo svoje srce!" napisala je jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara