Žanamari je genijalac, manekenke skrivaju svoj IQ

NEKOLIKO naših manekenki i mlada pjevačica Žanamari Lalić odlučile su se podvrgnuti Mensinom testu inteligencije i tako svima dokazati kako uzrečica "lijepa i glupa" nije istinita. Neke od njih su nakon testiranja promijenile ploču, a Žanamari je postala nova članica Mense s kvocijentom inteligencije 156.

Tjednik Arena pozvao je Žanamari, bivše kraljice Hrvatske i uspješne manekenke Tamaru Roglić i Zoricu Pupovac, donedavnu Miss Hrvatske Aleksandru Grdić i bivšu Miss Universe Ivanu Delač na testiranje inteligencije kako bi svima pokazale da ljepota i pamet itekako idu zajedno.

Sve cure su bile oduševljene idejom i spremne demantirati ono što većina misli o lijepim ženama. Na kraju je to uspjelo samo Žanamari i Zorici. 

Naime, Tamara i Aleksandra nakon rezultata nisu htjele javno govoriti o svom kvocijentu inteligencije, okrivljujući brojne obaveze, kao i činjenicu da je puno lakše testove rješavati ujutro nego popodne, za svoje rezultate. Pa su se lijepo uputile na koncert srpske folk-zvijezde Indire Radić gdje su se sigurno osjećale kao ribe u vodi.

Zorica je rekla kako je njen IQ 115 i kako je rezultatima zadovoljna, ali i bez njih zna da joj ide dobro u životu. Ivana je rekla da o rezultatima ne želi govoriti, ali da spada u natprosječno inteligentne ljude.

Žanamari je bila najsretnija jer je saznala da, s IQ-om 156, spada u jedan posto ljudi njene dobi na svijetu s tim kvocijentom.

Pokazalo se na kraju kako je zavist nezgodna stvar i kako našim vrlim manekenkama nije važno koliko će smiješne ispasti u novinama. Glavno da nitko nema konkretnih dokaza da je netko drugi u bilo čemu bolji od njih. Unatoč svemu one će i dalje na svom oblaku cupkati uz zvukove tako im milih narodnjaka.

A da se taj sindrom prenosi i na ekipu zaduženu za organiziranje izbora, potvrdio nam je vlasnik licence za izbor Kraljice Hrvatske Rikard Gumzej.

Dotičnog gospodina je, naime, uvrijedila činjenica da su Žanamari stavili u konkurenciju s manekenkama. "Neka se Žanamari odmjeri s lukavom Severinom ili pametnom Sanjom Doležal, Lanom Jurčević, Danijelom Martinović, Ivanom Banfić..." - izjavio je za Arenu.

Hvala gospodine Gumzej što ste nam objasnili da su manekenke gluplje od naših pjevačica. Jer mi to ne bi nikada zaključili bez vas.

(Foto: Globus)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara