Žanamari Lalić ljubi rukometaša Zagreba: Nisam sigurna hoću li raditi na Valentinovo

Foto: Facebook

LIJEPA pjevačica Žanamari Lalić je u vezi sa slovenskim rukometašem Davidom Špilerom, a prema pisanju Storyja sve češće ih se može vidjeti u dugim šetnjama i zajedničkim izlascima. 

Za Index Žanamari je potvrdila da je u ljubavnoj vezi s rukometašem Zagreba. "Ako sam rekla da jesam u vezi, onda nisam lagala", rekla nam je pjevačica, ne baš sretna zbog brojnih poziva koje dobiva zbog nove ljubavi. Valentinovo bi mogla provesti u naručju mlađahnog rukometaša, barem ukoliko ne bude nastupala negdje.

"Ovaj vikend radim, pjevam na jednom eventu, pa ću proslaviti kad se vratim. O takvim stvarima inače ne razmišljam unaprijed nego kako bude. U mom poslu se ne može puno toga planirati, nego sve ostaje za zadnji tren. U biti imam ponudu za gažu i na samo Valentinovo, tako da nisam sigurna hoću li 14. u biti raditi, još nisam odlučila", rekla nam je Lalić.

Nedavno je zaljubljena glazbenica za Index otkrila kako bi se zbog ljubavi bila spremna preseliti i na drugi kraj svijeta. Srećom, njezin dečko je poslovno vezan uz Zagreb pa neće biti potrebe za time.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara