Zanosna Anja Alavanja na naslovnici novog FHM-a

"Zlo i naopako", komentar je ekipe časopisa FHM na predstojeći broj i naslovnicu koja donosi dvije poslastice - voditeljicu Anju Alavanju kojoj društvo pravi Rebecca Loos, jedna od najpoznatijih nogometnih priležnica.

Kako su FHM-ovci sami najavili, u pravom nogometnom duhu pred Europsko prvenstvo, dio časopisa je posvećen Rebecci Loos i njezinim dražima, iako na prvenstvu neće biti ni Engleske ni njihovog, odnosno Rebeccinog, Beckhama. Što se nogometnog prvenstva tiče, novi broj donosi i detaljan vodič kroz Europsko prvenstvo - sve o momčadima, stadionima, golovima, promašajima, prekršajima, izmjenama, zvižducima i sl.

"Nitko ne zna što vas očekuje u budućnosti... osim FHM-a. Pogledaj što nas sve čeka do kraja godine – gdje će izbiti sljedeći pokolj, tko će biti sljedeći čovjek (ili žena) s prstom na crvenom gumbu za lansiranje američkog nuklearnog arsenala, hoće li nas sve ubiti ono čudo koje grade u CERN-u i što će se dogoditi s onim prstom na nozi, odmah do malog", rekli su glavni protagonisti časopisa FHM koji također najavljuju:

"Imam malog!" – ove se rečenice pribojava svaka djevojka koja se čuvala za prvu bračnu noć. Pročitaj ispovijest čovjeka čiji je mali k'o u miša – nije dlakav nego minijaturan. Pogledaj jesu li kućni lijekovi imalo učinkoviti, isplati li se riskirati i gurnuti svoju najdražu kobasičicu u neku paklenu napravu kupljenu na internetu i koje su najbolje seksualne poze u kojima bi čak mogao i prikriti svoj... nedostatak."

Isto tako, u novom broju možete čitati o deset najluđih režisera koji su ikad stali iza kamere, ekskluzivni intervju s kontroverznim reperom Snoop Doggom, najgorim filmskim plagijatorima, te o najskupljim i najjeftinijim domovima na svijetu.

L.V.
Foto: FHM

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara