Započeli sedmi Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Započeli sedmi Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

U PONEDJELJAK je u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog godspodin Milan Bandić, dogradonačelnik Grada Zagreba, pod geslom "Najmlađi – najvažniji", svečano otvorio Sedme dane dječjih vrtića Grada Zagreba.

"Dani dječjih vrtića Grada Zagreba" tradicionalna je manifestacija što ju je prije sedam godina inicirao i čiji je stalni pokrovitelj Grad Zagreb. Organizatori su Gradski ured za obrazovanje i šport i dječji vrtići Grada Zagreba, a od ove se godine u organizaciju i provedbu uključio i Zavod za unaprijeđivanje školstva ministarstva prosvjete i športa RH.

Osnovna namjera ove manifestacije prikazivanje je dječjeg stvaralaštva i stvaralaštva odgojitelja za djecu te najnovijih dostignuća u praksi predškolskog odgoja i naobrazbe.

"I ove godine cilj nam je predstaviti predškolski odgoj kao jedan od najvažnijih dijelova odgojno-obrazovnog sustava, ne samo stručnjacima nego i široj javnosti." – izjavio je prilikom svečanog otvaranja gospodin Ivica Lazanja, pročelnik gradskog ureda za obrazovanje i šport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bogatom programu događanja, od 12. do 23. svibnja 2003., održat će se stručno savjetovanje "Najmlađi – Najvažniji" te čak 20 radionica i jedan okrugli stol.

"Na ovim javnim predstavljanjima svako se dijete trudi iskazati dio svojih sposobnosti i osobitosti te tako pridonijeti skladnom prikazu postignuća svoje grupe. Hvala Belupu, na donaciji 10 tisuća Elmex dječjih zubnih pasta i edukativnih knjižica o zaštiti zuba. Takve su nam donacije uvijek dobrodošle. – izjavila je Nevenka Štefančić, predsjednica organizacijskog odbora, djelatnica DV "Vrbik".

Elmex dječje zubne paste (posebno prilagođene zaštiti mliječnih zuba) i ilustrirane edukativne knjižice Belupo će podijeliti u 54 gradska zagrebačka vrtića, kako bi potaknuo djecu i njihove roditelje da dodatnu pažnju posvete zaštiti mliječnih zuba svojih najmlađih.

Podržite naše najmlađe u njihovim prvim koracima na pozornici!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara