Zaštitar nije prepoznao Federera, njegova reakcija pokazuje zašto je najveći

Zaštitar nije prepoznao Federera, njegova reakcija pokazuje zašto je najveći
Screenshot: Twitter

ANONIMAN čovjek u žutoj majici postao je senzacija na internetu nakon što se našao lice u lice s Rogerom Federerom – i pokazao mu tko je šef, piše news.com.au.

"Sad i Roger Federer zna kako je živjeti poput običnog smrtnika", šalili su se korisnici društvenih mreža nakon što je zaštitar na Australian Openu zaustavio švicarskog asa jer nije imao akreditaciju.

Pažljivog zaštitara snimila je kamera, a Federer je morao pričekati prijatelje da jamče za njega. Srećom za Švicarca, pojavio se njegov trener Ivan Ljubičić s još jednim kolegom i trio je mogao ući, a snimka je, naravno, brzo postala hit na društvenim mrežama.

"Ponizna reakcija Federera na ovu situaciju pokazuje zašto je najveći ikad, na terenu i izvan njega. Kakva zvijezda", komentar je na Twitteru koji je dobio najviše lajkova.

Neki su komentirali kako je Australija, iako opuštena zemlja, zapravo vrlo stroga kad su pravila u pitanju, a osim Federera, to je iskusila ranije ovaj tjedan i Marija Šarapova kad je, umjesto oko vrata, akreditaciju nosila u ruci.

Inače, Federer je branitelj naslova na Australian Openu, a drugi tjedan turnira osigurao je jučer za samo 88 minuta protiv Amerikanca Taylora Fritza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara