Zašto Meghan Markle jednostavno ne razgovara sa svojim ocem?

Zašto Meghan Markle jednostavno ne razgovara sa svojim ocem?
Splash

THOMAS Markle, otac vojvotkinje Meghan, glavni je akter najvećeg skandala koji je posljednjih godina potresao britansku kraljevsku obitelj. Nakon što je prodao paparazzo fotke prije vjenčanja, Thomas se odlučio ne pojaviti na vjenčanju svoje kćeri, a poslije ceremonije ne prestaje iznositi detalje iz njezinog privatnog života. Kraljevska obitelj pobjesnila je kad je Thomas novinarima otkrio detalje privatnih razgovora s princem Harryjem, koji mu je tom prilikom rekao da će američkom predsjedniku Donaldu Trumpu dati još jednu priliku.

Thomas Markle rekao je da će prestati komunicirati s novinarima tek kad mu se Meghan javi pa se mnogi pitaju zašto ona to jednostavno ne učini. Razlog je zapravo jako tužan, piše britanski The Sun. 

Meghan jednostavno više ne vjeruje ocu i boji se da će razgovor s njim prouzročiti još više štete, odnosno da će Thomas i taj razgovor prenijeti novinarima, što bi za nju bila katastrofa. Nekoliko izvora bliskih kraljevskoj obitelji već je prije novinarima objasnilo da kraljevska obitelj prakticira ignoriranje novinskih natpisa i čeka da se stvari jednostavno stišaju.

Iako su jedna od najmoćnijih i najuglednijih obitelji na svijetu, Windsorove već nekoliko desetljeća prate skandali koji su prava poslastica za nemilosrdne britanske tabloide.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara