Zbog dečka koji ju je prevario izgubila 25 kg, sad izgleda kao prava bomba

Zbog dečka koji ju je prevario izgubila 25 kg, sad izgleda kao prava bomba
Foto: Instagram

DOK neke žene nakon prekida s dečkom padaju u depru, posebno ako je razlog raskida bilo varanje s njegove strane, ova djevojka okrenula je ploču i odlučila bivšem pokazati što je izgubio.

Shanai Martin iz Welsha izgubila je 25 kilograma u samo devet mjeseci zbog bivšeg dečka koji ju je prevario te sada izgleda bolje nego ikad, a kaže da se tako i osjeća.

''Devet mjeseci poslije i 25 kilograma manje. Veliko hvala mom bivšem dečku varalici za motivaciju koju mi je dao'', napisala je studentica na svom Twitteru prije nekoliko mjeseci, a sada je odlučila i javno progovoriti kako se sve odvilo.

''Bila sam s tim dečkom tri godine kad sam doznala da me vara. Slomilo me to. Što je najgore od svega, u to vrijeme već je bio dogovoren naš put u Tajland pa smo otišli na putovanje kao prijatelji. No nakon toga odlučila sam ga se riješiti'', ispričala je za Unilad hrabra djevojka koja je uz težak prekid patila od psihičke bolesti zbog samoubojstva oca te ju je odlazak dečka zbog toga još više pogodio.

''Iako mi je bilo teško i gubila sam apetit, počela sam jako puno šetati i kilogrami su samo padali'', dodaje Shanai te kaže kako je danas u sretnoj vezi s divnim dečkom koji joj daje podršku u svemu što radi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara