Zbog detalja na ovoj fotki iz palače neki misle da se Meghan zamjerila kraljici

Zbog detalja na ovoj fotki iz palače neki misle da se Meghan zamjerila kraljici
Foto: Guliver Image/Getty Images

FOTOGRAFIJA susreta kraljice Elizabete sa škotskom skladateljicom Theom Musgrave zabrinula je sve obožavatelje Meghan Markle.

Naime, prije nešto manje od dva tjedna Elizabeta se u istoj sobi susrela s australskim diplomatom Georgom Brandisom i tada su mnogi uočili da kraljica na stoliću sobe za primanje gostiju drži fotografiju princa Harryja i Meghan Markle. Međutim, na najnovijim fotografijama iz iste prostorije, onima sa susreta s cijenjenom skladateljicom, te fotografije više nema pa se obožavatelji bivše američke glumice pitaju je li se ona čime zamjerila kraljici kad je fotografija uklonjena sa stolića.

U korist nagađanjima išlo je i to što je Meghan svojim nedavnim pojavljivanjem u javnosti ponovno prekršila kraljevski protokol odjenuvši haljinu koja otkriva ramena, iako je to članicama kraljevske obitelji zabranjeno. Ipak, fotka iz palače nastala je dva dana ranije pa neprikladna haljina sigurno nije razlog što je fotka nestala sa stolića.

Također, neke ranije fotografije iz iste prostorije u Buckinghamskoj palači pokazuju da Meghanini fanovi ipak ne bi trebali imati razloga za zabrinutost jer kraljica redovito mijenja raspored fotografija i detalja u toj prostoriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara