Zbog Hrvatice Monike Jakšić puca veza Enriquea i Kurnjikove?

Zbog Hrvatice Monike Jakšić puca veza Enriquea i Kurnjikove?

VEZU poznate tenisačice Ane Kurnjikove i pjevača Enriquea Iglesiasa navodno je uzdrmala 24-godišnja Monika Jakišić, bivša misica hrvatske dijaspore.

Monika Vlašić, u Britaniji poznata kao MTV-ova novinaraka Monika Di Angelo, sve se češće pojavljuje u društvu Enriquea Iglesiasa. Par je nedavno cijelu večer izmjenjivao poljupce u ekskluzivnom britanskom klubu Aura and Pangea.

Jedan od posjetitelja kluba za Sunday Mirror rekao je kako se 28-godišnjem Latino pjevaču nabacivalo nekoliko američkih djevojaka, ali da su njegove uči cijelo vrijeme bile uprte u Moniku

Na novinarske upite o njenoj vezi s španjolskim zavodnikom, Monika se samo zagonetno smije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monika je s roditeljima i mlađim bratom u Veliku Britaniju kao izbjeglica iz Osijeka stigla 1991. godine. Obitelj živi u predgrađu Londona.

Plavokosa i tamnooka Osječanka od svoje se šesnaeste godine povremeno bavi manekenstvom, a prije godinu dana diplomirala je modni dizajn na The London College of Fashion.

Prije pet godina Monika je u Londonu izabrana je za Miss hrvatske dijaspore. Popularnost je stekla radeći reportaže za MTV o londonskom noćnom životu u najekskluzivnijim londonskim klubovima.

Na medijske špekulacije kako je Anina i Enriqueva veza u krizi, prijatelji poznatog para samo odmahuju rukom. Vjeruju da se radi o još jednom hiru španjolskog zavodnika na kojeg se, gdje god krenuo, bacaju curice.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara