Zbog onog što je napravio novinarki pred kamerom prijeti mu godina dana zatvora

Zbog onog što je napravio novinarki pred kamerom prijeti mu godina dana zatvora
Screenshot: Youtube

DOK JE izvještavala s utrke u američkom gradu Savannah u saveznoj državi Georgiji, reporterku Alex Bozarjian jedan je od trkača tijekom prijenosa uživo pljesnuo po stražnjici dok je prolazio pokraj nje. 

Alex je na društvenim mrežama objavila snimku incidenta, a strani mediji javljaju da je četrdesettrogodišnji Thomas Callaway uhićen pod optužbama za seksualno zlostavljanje. To je potvrdila i glasnogovornica policije Bianca Johnson.

"Muškarcu koji me udario po stražnjici jutros tijekom televizijskog prijenosa: Napao si me, objektivizirao i osramotio me. Ni jedna se žena NIKAD ne bi smjela naći u ovakvoj situaciji na poslu ili bilo gdje. Ponašaj se bolje", poručila je Alex muškarcu. 

Televizijska kuća WSAV-TV, za koju Alex radi, osudila je incident.

"Ono što je Alex Bozarjian doživjela tijekom javljanja je za svaku osudu. Nitko ne bi trebao biti tako omalovažavan. Sigurnost i zaštita naših zaposlenika naš je prioritet", rekli su.

Callaway se u međuvremenu ispričao pred kamerama.

"Grozno sam postupio, bila je to velika greška", rekao je pokušavajući uvjeriti gledatelje da je Alex želio potapšati po ramenu te da nije shvatio gdje ju je udario dok nije vidio snimku.

Prijeti mu godina dana zatvora prema zakonima savezne države Georgije, a njegov odvjetnik odvjetnik Joseph Turner nakon uhićenja nije htio dati izjavu medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara