Zbog ove scene gledatelji pobjesnili na Jona Snowa: "Ne zaslužuje biti kralj"

Zbog ove scene gledatelji pobjesnili na Jona Snowa: "Ne zaslužuje biti kralj"
Screenshot: Youtube

U ČETVRTOJ epizodi Igre prijestolja inače omiljeni junak serije Jon Snow na sebe je jednim postupkom navukao bijes gledatelja. 

Moramo napomenuti da u daljnjem tekstu SLIJEDE SPOILERI, pa ako još niste pogledali epizodu možda je vrijeme da prestanete čitati. 

SPOILER ALERT!

U ovoj nas je epizodi dočekalo mnogo drame između likova, a nečiji su se putevi zauvijek razišli. Tako se Jon morao oprostiti od Sama i Gilly, ali i od svojih prijatelja divljaka. Ono što je mnoge gledatelje iznenadilo je da je Jon zamolio Tormunda da sa sobom povede i Duha, njegovog vjernog ljubimca strahovuka. 

No, ono što je zbilja razljutilo gledatelje bila je činjenica da se od Duha nije ni oprostio. Strahovuk je, inače, Jonov pratitelj od prve epizode kad je s Nedom Starkom pronašao šest mladih vučića koja su kasnije pripala petero Starkove djece i Jonu. Svi su oni sa svojim strahovucima imali poseban odnos, a na životu su preostala još samo dva: Jonov i Aryin, dok su ostali poginuli uglavnom braneći svoje gospodare (osim Sansinog kojeg je kraljica Cersei dala ubiti). 

Upravo to je izazvalo bijes i nevjericu gledatelja. 

"Ovo bi mogla biti najtužnija scena u cijeloj seriji. Jone. Zašto?"

"Žao mi je, ali Jon čak nije ni zagrlio Duha da se oprosti s njim. Nije zaslužio biti kralj."

"Zašto, zašto, zašto Jon nije pomazio Duha kad se opraštao. Što se to događa u Westerosu? Ovo nije u redu."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara