Zbog "pandura" ispali Štefica i Alen: "Sabotaža, ja sebi doma dobro skuham"

Zbog "pandura" ispali Štefica i Alen: "Sabotaža, ja sebi doma dobro skuham"
Foto: Press

U ČETVRTAK navečer kulinarske parove u showu Tri, dva, jedan - kuhaj! dočekale su pećnice pune iznenađenja, a taj je zadatak najmanje sreće donio Štefici i Alenu za koje je završila ova velika gastro avantura.

Prije početka kuhanja kandidati su izvlačili papiriće te su tako izvukli broj svoje radne jedinice, a na svakoj jedinici u pećnici se nalazila posuda s različitim namirnicama. Iako jedni nisu bili sigurni koje su točno namirnice dobili i što s njima pripremiti, drugi su ponovno imali problema s pećnicom pa je Štefica pomislila na sabotažu.

"Ovo je čista sabotaža! Onaj pandur nam je isključio struju i pećnica nam opet ne radi…", objašnjavala je Zagorka dok nitko drugi nije vidio "pandura" na setu. Osim na njihovoj radnoj jedinici, trzavica je bilo i kod Dine i Franke jer se nisu mogle usuglasiti oko recepta i koja od njih će preuzeti glavnu kuhaču. Kada su se sve razmirice riješile, kandidati su skuhali vrlo dobra jela te nijedan par nije imao ispod 24 boda. 

Najuspješniji u danu bili su Karmen i Dino sa svojim njokima i gulašom od divljači te su osvojili visokih 36 bodova. 

"Ovo je meni odlično, toliko aromatično i jedan od boljih tanjura u ovom tjednu", priznala je Ana Grgić s kojom se složio i ostatak žirija, a Karmen su zasuzile oči od sreće.

No takve sreće nisu bili Štefica i Alen koji nisu dobili najniže ocjene večeri, ali su tijekom tjedna skupili najmanje bodova pa su morali napustiti show.

"Ja za sebe doma dobro kuham i moj je sin zadovoljan, ali ako ja ne mogu dalje od petica ili šestica, onda moram ići doma. Pa-pa!" izjavila je Štefica koja je i dalje bila uvjerena da ih je netko sabotirao. 

"Meni je bilo lijepo, upoznao sam nove ljude, naučio sam nešto novo i idem dalje", zaključio je Alen.

Na vrhu bodovne ljestvice i dalje su Ana i Katarina, a uz njih show dalje nastavljaju Dina i Franka, Katica i Marko, Karmen i Dino te Marina i Renato.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara