Zbog Pišekicinih vrijednih haljina, stilist zaglavio šest sati na policiji

AKO UZMEMO da kvadrat stana u centru Zagreba košta oko tri tisuće eura, onda je Nikolina Pišek u zadnjoj emisiji Operacije Trijumf na sebi nosila haljinu kojom bi se moglo u trenu otplatiti deset kvadrata luksuznog stana. Naime, kako su već najavili, voditelje Operacije Trijumf će do kraja showa odijevati svjetski poznati stilist Giovanni Ciacci. Dosad je radio s Beyoncé, Monikom Bellucci, Paulinom Rubio, a sad i s Nikolinom Pišek koja je s njegovim radom i odabirom haljina oduševljena, međutim, "smatra da cijena nije racionalna".

"Cijena haljine me zaprepastila"

"Nikad ne bih rekla da ta haljina košta toliko dok mi nisu rekli. 28 tisuća eura košta dizajner, u ovom slučaju Gai Mattiolo, a onda i limitirana edicija. Kad sam čula tu cijenu malo sam se zaprepastila, ali stilist Giovanni je na te cifre već navikao jer mu kroz ruke stalno prolaze haljine nevjerojatnih cijena", rekla je Nikolina te ispričala što se Giovanniju dogodilo na ulasku u Srbiju kad je dolazio povodom Operacije Trijumf.

"Naime, Giovannija su na ulazu u Srbiju zaustavili carinici i zamolili da otvori kofere. U njima je imao preko 20 luksuznih ženskih haljina u vrijednosti pitaj boga kakvoj, te ih prijavio kao svoje vlasništvo. Na to mu je carinik odbrusio kako respektira njegov ukus za modu, međutim, da je siguran kako ni jednu od tih haljina na sebe ne može navući. Stilist je na policiji proveo šest sati, a haljine su bile blokirane još cijeli sljedeći dan", rekla je Nikolina koja bi se, prema njezinim riječima, mogla teško naviknuti na tako luksuzne haljine jer "nisu za svakodnevnu priliku, osim toga, takvi komadi odjeće ti stalno moraju prolaziti kroz ruke da bi se na njih mogao naviknuti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponijela sam sa sobom virus iz Hrvatske"

Pišekica svake subote ustaje rano ujutro kako bi u Beograd na generalnu probu stigla na vrijeme. Kako Operacija Trijumf ide uživo ponedjeljkom, već sutradan ujutro kreće put Zagreba jer se priprema za Red Carpet Light. Ovog je ponedjeljka show vodila pod temperaturom, te u vlastitom humorističnom stilu ostalim voditeljima rekla kako im je "donijela virus iz Hrvatske".

"Bit će da je neka epidemija, jer smo i Severina i ja bile pod visokom temperaturom kad smo nastupale na gala večeri. Tako da smo obje bile u teškom stanju, ali smo posao već nekako odradile i to tako da, zapravo, nitko nije posumnjao da smo bolesne", napomenula je lijepa voditeljica koja je u zadnjoj emisiji Operacije Trijumf doslovce zgazila ostale voditelje svojom profesionalnošću i stavom. "Oni su navikli na ležeran stil, ali u određenom trenutku treba staviti točku na i. Naime, nerijetko se događa da sam upravo ja ta koja mora gasiti vatru".

Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara