Zečice dale intervju u kadi, Anita ponovo u elementu

PETOG dana reality showa Lil Sister gosti Anite i Veronike bili su Anton Šprajc, stand up komičar koji je dugo živio u SAD-u, te najpoznatiji hrvatski neženja – Emil Kačić, samoproglašeni "najružniji čovjek na svijetu".

Radi se o zanimljivom postarijem gospodinu koji dugi niz godina na sve moguće načine, pa i putem oglasa, traži svoju životnu družicu, ali bez puno uspjeha.

Poslovično radoznala Veronika razgovor je s Kačićevih ljubavnih problema brzo skrenula na ovih dana vrlo popularnu temu – homoseksualnost. Rasprava se u jednom trenutku povela o razlici između riječi "gay" i "peder", a odgovor je, posve očekivano, dala naša zvijezda Anita: "Gay je strana riječ, a peder je taj hrvatski mentalitet."

U Anitine sklonosti prema homoseksualcima uvjerili smo se dan ranije, a danas je pokušala objasniti zbog čega joj se toliko sviđaju: "Muškarcima se diže jednom tjedno, a pederima svaki dan."

Gospodin Kačić vrijeme je provodio u žučnoj raspravi sa Veronikom, koja mu je u jednom trenutku preporučila vezu sa svojom 70-godišnjom bakom, sve do trenutka kad je u stan pristigla RTL-ova novinarska ekipa.

RTL-ovci su napravili intervju sa našim zečicama, koje su se za tu priliku skinule do gola i legle u kadu (koja je naravno bila napunjena pjenom). Novinarku RTL-a najviše je zanimalo "preobraćenje" Dorina Manzina, za koje je najviše bila zaslužna upravo Anita.

"Dorino se napalio, prekrasno se ljubi, ali njegov dečko nema razloga za ljubomoru." – kazala je Anita, a Veronika je dodala kako je za kemiju između Dorina i Anite najviše bila zaslužna činjenica da su djevojke prije "preobraćenja" našminkale predsjednika udruge "Iskorak".

Po odlasku RTL-ove ekipe, Emilu Kačić nakratko je ostvario san svih muškaraca – završio je u krevetu s dvije Playboyeve zečice, ali na njegovu žalost samo za potrebe kratkog foto-sessiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo još samo da smo djevojkama osigurali mobitel na koji im možete slati poruke. Broj je 098 178 21 86, a Anita se već bacila u komunikaciju s brojnim obožavateljima.

"Bravo cure, pokazale ste da imate mozga i da niste obične lutkice iz izloga." – glasila je jedna od poruka, na koju je Anita imala spreman odgovor: "Ma nemoj!"

Večeras oko 22 h dolaze novi zanimljivi gosti, show pratite i dalje na adresi lilsister.index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara