Zeleno svjetlo za novi A6 Allroad quattro

AUDI je potvrdio da će u bliskoj budućnosti lansirati novu generaciju SUV verzije modela A6 zasnovanog na studiji  Audi A6 allroad quattro.

Stoge je odluka o nasljedniku sasvim opravdana. Nakon što je predstavio studiju na auto-salonu u Detroitu i opipao bilo potencijalnih kupaca, kojih usput rečeno u SAD-u ima mnogo, Audi se ohrabren pozitivnim reakcijama okrenuo k razvoju druge generacije. Prema službenim informacija, novi model svijetlo dana bi trebao ugledati polovicom iduće godine.


Klikom na fotografiju možete pogledati istu većih dimenzija

Audi Allroad quattro je u prvoj generaciji prodajom nadmašio očekivanja. Više od 90.000 vozila proizvedeno je od početka 2.000 godine u tvornici u Neckersulmu. Koncepcija koja kombinira kvalitete karavana sa solidnim solidnim terenskim mogućnostima u Zapadnoj Europi je odlično prihvaćena.


Klikom na fotografiju možete pogledati istu većih dimenzija

Permanentni pogon na sve kotače i zračni ovjes odlično su se uklopili u imidž prvog vozila kojim je Audi probio led u terenskoj ponudi. Kruna uspjeha je osvajanje brojnih nagrada, među kojima i titule crossover-a 2003. godine prema mišljenju čitatelja magazina "Off Road".

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara