Želiš flat internet za samo 99 kn ili želiš flat internet bez ugovorne obveze?

Želiš flat internet za samo 99 kn ili želiš flat internet bez ugovorne obveze?
Foto: Press

KVALITETAN pružatelj telekomunikacijskih usluga postao je iznimno važan faktor u svakodnevnom životu ljudi. Brza i pouzdana internet veza ne bi trebala biti luksuz, nego uobičajena pojava dostupna svima. Upravo zato Terrakom svakom korisniku želi pružiti najbolje korisničko iskustvo na tržištu.

Što vam sve donosi dobra internet veza?

Važnost kvalitetne i sigurne internet veze velika je kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu, a mogućnosti koje vam donosi dobar telekomunikacijski partner su brojne. Od praktičnih poput mogućnosti rada od kuće ili brzog pristupa informacijama i sadržajima, do ljudskih poput održavanja veze sa članovima obitelji i prijateljima koji žive u drugom gradu putem videopoziva.

Posljednjih nekoliko mjeseci iz prve smo ruke osjetili kako se stvari brzo mijenjaju. Preko noći su mnoge tvrtke uvele mogućnost rada od kuće za sve zaposlenike, a upravo je u toj situaciji pouzdano telekom rješenje postalo važniji nego ikad. Mnogi sastanci, prezentacije pa čak i razgovori za posao održali su se u okolnostima koje su do tada bile nezamislive, a za dobar dojam umjesto govora tijela važnija je postala brzina interneta i stabilnost veze. 

Faktori koji donose razliku

Za većinu korisnika prilikom odabira telekoma nekoliko je ključnih faktora:

Cijena

  • Konkurentna cijena često je faktor koji će potencijalnog korisnika pretvoriti u kupca. Važno je da korisnici smatraju da je cijena koju plaćaju u skladu sa uslugom koju dobivaju. Upravo zato Terrakom nudi iznimno povoljnu cijenu od samo 99 kuna mjesečno za Solo Optik 50 Mbps – flat internet paket.

Brzina internet veze

  • U današnjem svijetu brze razmjene informacija i konstantne online dostupnosti, brzina internet veze radi najveću razliku u dojmu korisnika. Terrakom u Solo Optik paketu nudi brzinu downloada i do 150 Mbps i uploada do 30 Mbps.

Ugovorna obveza

  • Mnogi korisnici nisu spremni na dugoročnu vezu sa telekomom te im je dostupnost paketa bez ugovorne obveze iznimno važna. Terrakom nudi mogućnost da isprobate uslugu i vidite odgovara li vam u potpunosti. Svi paketi iz ponude dostupni su i bez ugovorne obveze. U varijanti bez ugovorne obveze, Solo Optik paket plaćate 129 kuna mjesečno.

Dostupni paketi

  • Korisnici telekomunikacijskih usluga imaju različite potrebe. Terrakom u svojoj ponudi ima opciju Solo, Duo i Trio paketa kojima odgovaramo na sve potrebe potencijalnih korisnika.

Što za nas znači biti dobar partner?

Kvalitetna usluga, pristupačna cijena te uslužnost zaposlenika ključni su faktori našeg poslovanja. Prepoznali smo važnost korisničkog iskustva i mogućnosti modernih tehnologija te smo se u ranoj fazi okrenuli izgradnji vlastite optičke mreže. Ulažemo velike napore u nadogradnju i širenje naše mreže, a jednaku pažnju posvećujemo privatnim i poslovnim korisnicima. Upravo zato Terrakom je pravo rješenje za svakog tko napokon želi idealnu vezu sa svojim telekomom!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?