Želite razgovarati s Bornom Rajić? Cijena sata je 1000 kuna, za one s financijskim poteškoćama 50

Želite razgovarati s Bornom Rajić? Cijena sata je 1000 kuna, za one s financijskim poteškoćama 50

Foto: Instagram

BORNA RAJIĆ na Facebooku je počela oglašavati svoje usluge. Nakon što je objavila da će uskoro izaći njena knjiga te da će pokrenuti svoju internetsku stranicu s paket programima, poručila je da joj se mogu javiti svi koji to žele. Naravno, ne besplatno.

"Svima koji od mene traže instant rješenje za svoje probleme moram reći da ono ne postoji. Rješenje je u vama, a želite li u razgovorima sa mnom krenuti na to putovanje možete dogovoriti termin razgovora osobno ili putem Skypea na mail bornarajic3@gmail.com, moji suradnici su vam na raspolaganju. Cijena sata je 1000 kuna, za osobe s financijskim poteškoćama 50. Uskoro knjiga i web stranica s paket programima. Veseli me da me pratite i zahvalna sam vam na vjernosti i povjerenju", napisala je bivša supruga Luke Rajića, koja je prošle godine privukla veliku pažnju svojim YouTube uradcima.

Svima koji od mene traže instant rješenje za svoje probleme moram reći da ono ne postoji. Rješenje je u vama, a želite...

Posted by Borna Rajic on 10. veljača 2016

Iako je nakon razvoda postala bogatija za 270 milijuna kuna te tako postala šesta najbogatija Hrvatica u inozemstvu, Borna je nakon povratka u Hrvatsku odlučila pokrenuti svoj posao. Hoće li je dotući hrvatska birokracija, uskoro ćemo vidjeti.

 

The center of your Galaxy is where your heart beats.

Fotografiju objavljuje Borna Rajic (@bornarajic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara