Želite se kladiti da će Vesna Pusić biti glavna tajnica UN-a? Evo koliko možete zaraditi

Želite se kladiti da će Vesna Pusić biti glavna tajnica UN-a? Evo koliko možete zaraditi

Foto: FAH

KRAJEM ove godine Ban Ki-Moonu, aktualnom glavnom tajniku UN-a, ističe mandat. Političari iz mnogih zemalja kandidirali su se s nadom da postanu njegovi zamjenici, a to je učinila i Vesna Pusić.

Već je poznato da se kladionice više ne ograničavaju samo na prihvaćanje uplata na razne sportove, ponuda često obuhvaća i događaje iz drugih područja. Tako se možete i okladiti tko će postati novi glavni tajnik UN-a, pa i staviti koju kunu na Vesnu Pusić.

Ako to učinite u kladionici Paddy Power, na jednu uloženu dobit ćete ih 13. Poprilično bolje ćete proći ako svoj novac uložite u William Hillu – oni daju još manje šanse našoj kandidatkinji tako da ćete za uloženu kunu dobiti čak 21.

Najvećim favoritom kladionice smatraju Novozelanđanku Helen Clark s koeficijentom 3 (tri kune na jednu uloženu), odnosno samo 1,9 u William Hillu. Najmanje šanse prema njima ima Dilma Rousuff iz Brazila s koeficijentom 101 u Paddy Poweru.

Što se tiče kandidata iz regije, Vuk Jeremić iz Srbije ima dobre šanse koje odražava koeficijent 5, Danilo Turk iz Slovenije ima jednake šanse kao i Vesna Pusić, dok će Crnogorac Igor Lukšić donijeti 17 kuna na jednu uloženu ako naslijedi Ban Ki-Moona.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara