Željko Joksimović odabran za voditelja beogradskog Eurosonga

JEDAN od najpopularnijih srpskih pjevača te Jovana Janković, voditeljica jutarnjeg programa, vodit će ovogodišnji Eurosong, koji će se  u Beogradu održati od 20. do 24. svibnja. Uz njih će se u voditeljskoj ulozi pojaviti i pobjednik reality showa "Europsko lice", čije će se ime uskoro doznati, a najavljen je i dolazak brojnih lica poznatih i izvan okvira Srbije - Gorana Bregovića, Ane Ivanović i Emira Kusturice.

Nakon što je objavljeno kako će se Beovizija, odgođena zbog nemira u Srbiji, ipak održati, predstavljena su i imena koja će milijune gledatelja krajem svibnja voditi kroz tri večeri Eurosonga. Drugo mjesto koje je s pjesmom "Lane moje" osvojio na Eurosongu 2004. godine, te treće mjesto dvije godine nakon s "Lejlom" koju je napisao za Harija Varešanovića bile su najbolje moguće kvalifikacije za Željka Joksimovića, a društvo će mu, uz pobjednika reality showa, praviti Jovana Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam očekivala da ću voditi Eurosong, ali kako je sve to krenulo, evo, na kraju se i obistinilo. Predivno se osjećam, sretna sam i uzbuđena. Mislim da je to od nacionalnog značaja i nema ništa ljepše nego kad se voditelju ukaže takva prilika", rekla je Jovana Janković za Blic.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara