Žena bez obrva pokušala riješiti problem pa se pokajala: "Skrivam se zbog toga"

Žena bez obrva pokušala riješiti problem pa se pokajala: "Skrivam se zbog toga"
Foto: Facebook

ŽENA koja je ostala bez obrva svoj je problem pokušala riješiti tehnikom japanskog iscrtavanja obrva, ali je gadno požalila zbog ove odluke. 

Naime, radi se o trajnom tetoviranju obrva kojem se podvrgavaju žene koje imaju rijetke obrve ili su nezadovoljne njihovim oblikom. 

Shannon Bozell iz američkog Kalamazooa podvrgnula se takvom zahvatu, ali je završila s obrvama koje su joj, kako tvrdi, "sjebale lice". Na Facebooku je podijelila fotke obrva i opisala što se dogodilo. 

"Sjebala mi je lice, skrivam se otkako imam ove obrve. Prvo nisam uopće imala obrve (previše čupanja u mojim dvadesetima), a sad imam najveće i najružnije obrve u gradu. Objavljujem ovo da upozorim ljude. Nisam puno pitala dok je to radila misleći da je će oblik prilagoditi obliku mog lica. Učite iz moje pogreške", napisala je. 

Dodala je kako se vratila kod te kozmetičarke tražeći popravak, ali je završila s još gorim rezultatom. 

"Tri dana nakon početka ove noćne more vratila sam se u salon kako bi im promijenila oblik. Nakon toga sam dobila infekciju, još uvijek imam ožiljke za čije ću sad uklanjanje morati dodatno platiti. Nekoliko sam puta tražila povrat novca, ali ona to odbija. Htjela bi otići na nove popravke, ali nema šanse da toj ženi više pustim da me takne", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara