Žena mu osakatila penis jer ju je prevario, doktori mu ga uspjeli spasiti

Žena mu osakatila penis jer ju je prevario, doktori mu ga uspjeli spasiti
Ilustracija: YouTube

MUŠKARCU kojem je supruga tijekom spavanja odrezala vrh penisa operacijom je on zašiven nazad te se sad ponovo može upuštati u seksualne odnose.

Nakon što je saznala da joj je muž bio nevjeran, neimenovana supruga mu je pokušala škarama odrezati spolovilo dok je spavao. 

Liječnici su izvijestili da je zadobio ''amputaciju penisa'' i obilno krvarenje, no brzom reakcijom uspjeli su spasiti njegovo spolovilo čiji su dio zašili nazad.

Liječnici, predvođeni Kunlinom Yangom, izjavili su da je penis bio i dalje "topao i živ", šest sati nakon incidenta. Rez je napravljen pri vrhu penisa pa je amputirani glavić visio, povezan s ostatkom penisa malim komadom kože, što im je pomoglo da zašiju razrezane krvne žile. 

Richard Viney, doktor iz Birminghama koji, doduše, nije imao veze s ovim incidentom, izjavio je da neimenovani muškarac može biti sretan što je rez bio blizu vrha.

"S druge strane, što idemo bliže glaviću, krvne žile su sve manje pa je njihovo šivanje pri vrhu skoro nemoguće, no na sreću većina penisa nije oštećena pa muškarac ne bi trebao imati problema s erektilnom disfunkcijom ili gubitkom osjećaja u spolovilu", rekao je doktor za Daily Mail.

Dodao je da bi muškarac trebao moći imati spolne odnose već nakon šest tjedana, no bolje bi mu bilo pričekati bar tri mjeseca da mu glavić ne bi ponovno otpao te ostao u partnerici. Mediji izvještavaju da je već tri dana nakon operacije muškarac prvi put imao jutarnju erekciju, za koju liječnici tvrde da je bila poprilično bolna. Dva tjedna nakon operacije pušten je iz bolnice te je morao koristiti kateter idućih mjesec dana.

Liječnicima je otkrio da je tri mjeseca kasnije bio u stanju upustiti se u spolni odnos bez ikakvih poteškoća. Nije otkrio s kim je imao spolni odnos te je li mu se brak nakon svega raspao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara