Žena Siniše Mihajlovića u Međugorju se molila za njegovo ozdravljenje

Žena Siniše Mihajlovića u Međugorju se molila za njegovo ozdravljenje
Foto: Instagram

SUPRUGA Siniše Mihajlovića Arianna boravi ovih dana u Međugorju.

"Arianna se došla pomoliti za Sinišino zdravlje. Išla je na Brdo ukazanja i Križevac, dvije međugorske molitvene oaze, moliti se da Siniša pobjedi u svojoj borbi s bolešću", rekli su njeni prijatelji, koji su je ugostili u Međugorju, za portal Hercegovina.info.

I sam Mihajlović je ranije izjavljivao da se u Međugorju posebno osjećao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Give me a hug ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

"Kada sam prvi put došao u Međugorje, plakao sam kao dijete, nisam mogao zaustaviti suze. Osjetio sam se jačim. Više sam bio taj dan čovjek nego ikada u životu", rekao je jednom za Gazzettu dello Sport.

Prije deset godina bio je u posjetu Međugorju, a svoje je dojmove podijelio s novinarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ E poi ci sono quelle giornate in cui te ed il sole non temete nessun tramonto ☀️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

"“Sve ovo mi je lijepo iskustvo, ali najviše me ispunio odlazak vidjelici Mirjani. Inače sam jako tvrda osoba, ali sam ovdje zaplakao nekoliko puta. Došlo mi je samo od sebe. Kad sam izašao iz prostorije gdje je bilo ukazanje, osjećao sam se sav slobodan. Čudan neki osjećaj", rekao je.

Mihajlović je u srpnju objavio da se bori s leukemijom.

"Imao sam temperaturu i prvi testovi nisu pokazali ništa posebno, ali doktorica nije vjerovala da je riječ samo o temperaturi. Napravili smo još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju", rekao je 50-godišnji Mihajlović pa dodao: 

"Kad sam dobio vijesti, jako su me pogodile. Danima sam plakao, cijeli život mi je prolazio pred očima. Nisu to suze od straha. Poštujem bolest, ali suprotstavit ću joj se, kao što sam uvijek u životu činio. Ne mogu dočekati da odem u bolnicu i krenem s borbom. Agresivna je, ali pobjediva."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara