Žena slavnog glumca ponovno trudna pet mjeseci nakon pobačaja

Žena slavnog glumca ponovno trudna pet mjeseci nakon pobačaja
Foto: Instagram

HILARIA BALDWIN na Instagramu je otkrila da je ponovno trudna samo pet mjeseci nakon što je doživjela spontani pobačaj. 35-godišnja instruktorica joge i supruga glumca Aleca Baldwina objavila je video na kojem se čuju otkucaji srca nerođene bebe, a u opisu je napisala da je jako sretna, ali i umorna otkako je ponovno u drugom stanju.

"Još uvijek je jako rano, ali saznali smo da u sebi nosim malu osobu. Zvuk ovog snažnog srca čini me tako sretnom - posebno zbog gubitka koji smo proživjeli. Želimo podijeliti ovu novost jer smo sretni i uzbuđeni te ne želimo skrivati trudnoću. Ovih prvih nekoliko mjeseci je teško zbog mučnine i iscrpljenosti... Neću se praviti da sam dobro", priznala je Hilaria zamolivši fotografe i novinare da joj ne otežavaju situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

"Moj jedini zahtjev je da mediji ne šalju paparazze da me prate ili kupuju nezavisne paparazzi fotografije jer ih tako potiču na fotografiranje. Želim biti na miru za vrijeme trudnoće, a lovljenje okolo s kamerom ne ide uz liječnikove upute", zaključila je u svojoj objavi.

Uzbuđeni obožavatelji čestitali su joj na ponovnoj trudnoći i poželjeli sve najbolje. "Tako sam uzbuđena zbog tebe", "Čestitke", "Wow, prekrasno", "Jako mi je drago", "Budite blagoslovljeni", pisali su u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Podsjećamo, Hilaria je u travnju javno priznala da je doživjela spontani pobačaj te da se teško nosi s tom situacijom. "Nije bilo otkucaja srca danas na pregledu... pa je gotovo. No imam neke jake i sjajne otkucaje srca ovdje", napisala je tada, referirajući se na supruga i njihovu djecu.

Inače, Hilaria i 26 godina stariji Alec u braku su od 2012. godine te već imaju četvero djece - šestogodišnju Carmen, četverogodišnjeg Rafaela, trogodišnjeg Leonarda i 15-mjesečnog Romea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara