"Žene nogometaša" dobivaju američku verziju

EMMY kojeg je nedavno u kategoriji najbolje humoristične TV-serije dobila američka verzija kultnog britanskog "Officea" je ohrabrila i druge američke producente da rade verzije popularnih britanskih serija prilagođenih američkom tržištu.

Ovaj put će predmetom obrade biti "Žene nogometaša", TV-serija koju je u Hrvatskoj emitirala Nova TV, i koja se bavi životom mladih žena čiji su, uglavnom priprosti, supruzi zahvaljujući nogometnom talentu odjednom stekli slavu i bogatstvo.

Iako je dalje snimanje originalne TV-serije u Britaniji ukinuto, američki TV-producenti Chris Brancato i Bert Salke su unajmili Marca Penettoa, TV-scenarista specijaliziranog za komediju, da napravi američku verziju, pri čemu će se koristiti originalni britanski zapleti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, izgled serije, barem što se muškog dijela glumačke ekipe, će biti bitno drukčiji s obzirom da će radnja biti smještena u svijet američkog nogometa. TV-seriju bi trebala početi emitirati TV-kuća ABC.

Ovo, inače, nije prvi pokušaj da se stvori lokalni remake "Žena nogometaša". Godine 2005. je RTL pokušao stvoriti njemačku verziju serije pod nazivom "Das Geheime Leben der Spielerfrauen", ali je zbog katastrofalnog rejtinga snimanje prekinuto nakon samo četiri epizode.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara