"Glumila sam orgazam samo da prestane": Žene o najgorim potezima u oralnom seksu

"Glumila sam orgazam samo da prestane": Žene o najgorim potezima u oralnom seksu
Foto: Youtube/Instagram

MNOGIM ženama je oralni seks najbrži način da dođu do vrhunca, ali ponekad, zbog ponašanja partnera ili nepredviđenih okolnosti, se to iskustvo pretvori u sve osim uživanja. 

Za britanski su Metro žene otkrile svoja najgora iskustva za vrijeme oralnog seksa.

1. Mislio je da je stručnjak

"Jedan lik s kojim sam bila je mislio da je veliki stručnjak, a dolje je glumio motor, čak je proizvodio takve zvukove."

2. Imala je duge i oštre nokte

"Jednom me u gay baru zadovoljavala žena, a prilikom oralnog seksa je koristila prste. Imala je duge i oštre nokte. Na kraju sam odglumila orgazam jer nisam više mogla podnijeti da me bode njima."

3. Nepostojeći oralni seks

"Najgore oralno iskustvo bilo je ono kojeg nije bilo 18 mjeseci jer je moj tadašnji dečko tvrdio da se ne može natjerati na to. Žalim onu koja se udala za njega."

4. Mislio je da mi pruža nevjerojatan užitak

"Jedan muškarac je tijekom oralnog seksa neprestano pravio pauze da bi mi pričao kako je dobar u tome. Onda bi nastavio sa svojim ispodprosječnim lizanjem pa bi opet napravio pauzu da mi kaže kako uživa dok to radi. Bar je jedno od nas uživalo."

5. Ugrizla me

"Na krstarenju sam upoznala jednu curu i završila s njom zadnjeg dana. Odjednom sam osjetila kako me grize dolje. Skoro sam se rasplakala jer je postalo jako bolno. Nakon toga mi je rekla da ne pokazujem emocije, a kad sam joj rekla da je to zato što me grizla, nije me shvatila ozbiljno. Cijeli dan nisam mogla piškiti jer me toliko boljelo."

6. Povratio je po meni

"Pila sam s muškarcem koji mi se dugo sviđao i kad smo se konačno počeli ljubiti, brzo smo završili u taksiju na putu prema njegovom stanu. Bili smo jako pijani, a vožnja je bla prilično nemirna. Kad smo došli k njemu skinuo me i polegao na krevet. Bila sam presretna jer se to napokon događa, ali otprilike nakon 20 sekundi njegovog oralnog zadovoljavanja povratio je po meni. Očistila sam se i pobjegla kući."

7. Bilo je sline na sve strane

"Moj tadašnji dečko mi je pljunuo na klitoris dok me zadovoljavao i kad sam osjetila koliko sline curi po meni, morala sam se obrisati. Nikad mu više nisam dopustila da se spusti dolje."

8. Zaspao mi je između nogu

"Bivši se jednom toliko napio da je zaspao između mojih nogu u pol posla. Kad sam se pomaknula probudio se i nastavio. Rekla sam mu da sam umorna, pa smo samo otišli spavati, ali to mi je zaista bilo neugodno iskustvo."

9. Nikad to prije nije radio

"Dečko s kojim sam bila nikad prije nikom nije pružio oralni seks, pa je zamolio prijatelje za savjet. Rekli su mu da samo proslovka abecedu i da će mi to biti ugodno. Nije baš shvatio da to treba napraviti jezikom već je počeo šaputati abecedu u moju vaginu. Pustila sam ga. Tek kad je to podijelio s prijateljima, objasnili su mu u čemu je pogriješio."

10. Dobila sam mjesečnicu usred oralnog seksa

"Krivo sam izračunala kad mi treba početi mjesečnica, pa sam ga pustila da me zadovolji. Nisam to shvatila dok se nije uspravio sav krvav. Užasno sam se prepala i pravila sam se da se ništa nije dogodilo i nimalo suptilno mu počela brisati lice odjećom. Nakon toga se više nikad nismo čuli."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara