Žene otkrile što ih dovodi do orgazma: "Bolje je od vaginalnog seksa"

Žene otkrile što ih dovodi do orgazma: "Bolje je od vaginalnog seksa"
Foto: Instagram

SEKS za mnoge znači čin penetracije penisa u vaginu, ali on je zapravo puno više od toga.  U studiji o seksu iz 2017. više od 80 posto žena priznalo je da ne mogu postići orgazam samo vaginalnom penetracijom, nego da im je za postizanje vrhunca gotovo uvijek potrebna dodatna stimulacija.

Žene su za britanski Metro otkrile što ih sve napaljuje i dovodi do orgazma.

"Za mene je to sve povećavanje uzbuđenosti prije seksa, posebno s novim partnerima. Volim osjećaj adrenalina kad nekako znate da će se nešto dogoditi i zaista vas privlači ta osoba, a onda ona polako stavi ruku na vašu nogu, a vi jednostavno znate što slijedi", rekla je Beatrice.

Lucy je rekla da je najviše napaljuje dodir.

"Ruka partnera na bedru ili oko struka je ugodna", priznala je.

S njom se složila Charlotte, koja je rekla da ipak najviše voli dodirivanje njenih grudi.

"To mora biti stimulacija bradavica, ugrizi za vrat, bilo što, a da uključuje dodirivanje mojih grudi. Nevjerojatno je dobro dodirivati se i ljubiti kada sam uzbuđena i ekstraosjetljiva", otkrila je.

Dana je priznala da više voli oralni seks od vaginalnog, a Amber je istakla koliko je važno znati se dobro ljubiti.

"Iskreno, više volim sve druge stvari nego penis u vagini. Ljubljenje, posebno ljubljenje u vrat, dodirivanje tijela, zadirkivanje i povećavanje uzbuđenosti", rekla je Susie.

"Vjerojatno bih rekla kad u startu dulje zadržiš jedan poljubac nego inače i sviđa ti se. Ili bilo koji trenutak kada se dogodi nešto nespretno pa se dobro nasmijete tome", zaključila je Milly.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara