Ženu Dinamove zvijezde naljutilo pitanje o prinovi: "Kao da moramo imati djecu"

Ženu Dinamove zvijezde naljutilo pitanje o prinovi: "Kao da moramo imati djecu"
Foto: Instagram

SUPRUZI Dinamove zvijezde Izeta Hajrovića nije jasno zašto je stalno ispituju kad će roditi dijete.

Lejla Hajrović, 29-godišnja supruga Dinamovog modnog mačka, pažnju domaće javnosti privukla je kad se s Izetom početkom prošle godine preselila iz Züricha u Zagreb. Mnoge je odmah zaintrigirala svojim specifičnim modnim izričajem, a ništa manje za njom ne zaostaje ni Izet.

Par redovito putuje i uživa u luksuzu. Nedavno su tako uživali na Maldivima, a Lejla je sad odgovarala na pitanja svojih pratitelja na Instagramu, kojih broji gotovo 50 tisuća.

Jedno od njih, čini se, ne voli baš čuti. Naime, jedan od pratitelja pitao ju je planiraju li dobiti prinovu. "To pitanje mi puno vas postavlja i nekako mi nije jasno zašto. Kao da je moranje da neko tko je u braku mora imati odmah djecu. Generalno u životu skoro ništa ne planiramo, jer je to skoro nemoguće kad si nogometaš. Nama je odlično tako kako je, a kad budemo htjeli i bude suđeno bit će sve ostalo vezano za 'juniore'", odgovorila je Lejla.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Lejla nije samo supruga Izeta Hajrovića već poslovna žena koja radi u očevoj tvrtki u Švicarskoj, na poslovima administracije i računovodstva.

Par je u braku četiri godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara