Zgodna pjevačica se bacila na Gospodina Savršenog

Zgodna pjevačica se bacila na Gospodina Savršenog
Foto: RTL

POLAKO se otkriva sve više kandidatkinja showa Gospodin Savršeni koje će pokušati zavesti glavnog protagonista.

Jedna od njih je 21-godišnja Zagrepčanka Babara Mucić, koja je najponosnija što hrabro kroči kroz život i nikad nema problem reći svoje mišljenje. Godinama se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju i premda je sport njezina prva ljubav, druga je ples, pa trenira latino-američke plesove, folklor i suvremeni ples. Završila je školu za kozmetičarku, za sebe će reći da je vrlo uporna i uvijek se potrudi dobiti što želi, a 2016. i 2018. godine ušla je u finale izbora za Miss sporta.

Trenutačno radi u ugostiteljstvu, a na privatnom planu veselilo bi je kad bi pronašla ljubav u showu. Premda se smatra snalažljivom i hrabrom te nema problema otvoreno priznati kad joj se neki dečko sviđa, voli kada se muškarac trudi pridobiti njezinu pažnju. Barbaru će uvijek osvojiti iskrenost i podrška, a odbiti ljubomora i posesivnost.

Ona piše, sklada i pjeva, njezini su spotovi iznimno popularni na YouTubeu, gdje ima i po pola milijuna pregleda, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi - sve je to talentirana slovenska pjevačica Nuša Rojs (28), koja dolazi iz malog mjesta pokraj Maribora u Sloveniji.

Nuša je neko vrijeme živjela i u Austriji, a sudjelovala je u slovenskom showu 'Slovenija ima talent', gdje je došla do polufinala. Kada ne piše ili ne snima novu pjesmu, uživa u pilatesu, jogi, jahanju, plivanju, trčanju ili rolanju, a iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. S druge strane, kaže da je vrlo romantična i da je sada spremna za pravu ljubav. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena osoba, a njezin muškarac treba biti ljubazan i iskren s dobrim smislom za humor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara