Zgrozila je 18+ narudžba njenog muža, odmah ju je otkazala: "Ne pričamo o tome"

Zgrozila je 18+ narudžba njenog muža, odmah ju je otkazala: "Ne pričamo o tome"
Ilustracija: 123RF

JEDNA je žena, koja je svoju priču podijelila na forumu Mumsnet, s užasom shvatila da je njen muž skupa s gomilom potrepština za njihovu djecu školarce naručio i seks igračku.

Kako je napisala, muž s kojim ima dvoje djece naručio je umjetnu vaginu za 400 kuna, a ona isprva nije znala što je to.

Nakon što je shvatila što je to, odmah je otkazala narudžbu, što znači da je e-mail o otkazivanju došao i njenom mužu. Međutim, ni on ni ona o spornoj narudžbi još nisu progovorili ni riječi.

"Muž i ja i naše dvoje djece dijelimo profil na Amazon Primeu. Nedavno smo naručili gomilu stvari za školu i danas sam provjeravala te narudžbe. Jedna od njih bilo je nešto za što sam najprije mislila da je vibrator jer me posljednjih godina muž zna iznenaditi takvim poklonima, koje nikad ne tražim. Naš seksualni život bio je odličan, ali posljednjih godina postao je manje uzbudljiv zbog posla i godina. Kad sam bolje pogledala narudžbu shvatila sam da je to duga vibrirajuća tuba dizajnirana da izgleda poput vagine s otvorom u koji očito stavljate svoj penis. Bila sam zgrožena i odmah sam otkazala narudžbu od 400 kuna", napisala je.

Kako je profil napravio njen muž, svi e-mailovi o aktivnostima na računu idu njemu tako da bi trebao znati što je njegova supruga napravila.

"Nije ništa rekao tako da oboje znamo da ono drugo zna što smo napravili, ali o tome ne razgovaramo", dodala je.

Otkrila je i što je zapravo muči.

"Baš kad sam pomislila da sam mu opet seksi i da se veseli intimnim trenucima sa mnom, ovo se dogodilo. Sinoć je htio seks, ali sam ga odbila nekom izlikom", napisala je.

Komentari koje je njena objava izazvala podvojeni su.

"Mislim da je tužno što mu ne možeš reći, ali mislim i da je tužno što si zgrožena. Morate razgovarati", napisala je jedna žena.

"Naručio je to preko profila kojem pristup imaju vaša djeca. I napravio je to zajedničkim novcem. Tako da je definitivno umjetna vagina napola tvoja, ja bih mu definitivno nešto rekla", napisala je druga.

"Ja bih poludjela da naručim seks igračku, a moja druga polovica je otkaže", tvrdi treća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara