"Živi mrtvac" Courtney Love uplašila šopingholičare na Rodeo Driveu

UDOVICA pokojnog Kurta Cobaina, rokerica Courtney Love jučer je zapanjila fotografe koji su se zatekli na losanđeleskoj "špici" svojim izgledom, koji je u najmanju ruku neobičan, ali mi bi ipak rekli - bizaran. Iako je Halloween, ili kakav drugi praznik koji običava maskiranje, vremenski od ljeta udaljen svjetlosnim godinama, Courtney je u šoping na Rodeo Drive krenula odjevena u vintage haljinu kakva se nosila dvadesetih godina prošlog stoljeća. Haljini sve pohvale, ali takvu ekscentričnost uz to kako danas izgleda Courtney si više ne može priuštiti - Kurtova mila ženica pretvorila se u "živog mrtvaca" blijede kože kao da doslovno nema kapi krvi u tijelu i procijenjenom tjelesnom težinom od trideset i pet kilograma.

Nekoć punašna Courtney, koja je uživala u izlaganju bujnog poprsja na koncertima koje je svojevremeno održavala s bendom "Hole" današnji izgled duguje nesređenom životu koji je vodila, ali vodi i dalje - droga, alkohol, antidepresivi i razni kokteli lijekova Courtneyina su svakodnevnica, a prošle godine propala rock zvijezda uz sve se još podvrgnula i rigoroznoj dijeti - tako da se danas praktički može reći kako Courtney uopće ne postoji, i to ne samo na zvjezdanom nebu.

Courtney se podvrgnula rigoroznoj dijeti i raskalašenom životu

Prehrana od petsto kalorija na dan, koja uključuje samo ribu i kuhano povrće pomogli su Courtney da smršavi, ali vitka figura perifernoj rock pjevačici nije donijela sreću. Nedavno je otkrila kako joj je iz kuće ukradena urna koja sadrži dio pepela pokojnog Kurta Cobaina, te kako joj zbog toga "dođe da se i sama ubije", a nedavno Kurtova udovica  došla je do novih spoznaja vezanih za krađu - Kurtov pepeo nisu ukrali provalnici, kako su i ona i policija isprva pretpostavljali, već netko od bliskih prijatelja pokojnog Kurta, koji njegovu udovicu još i danas posjećuje i obilazi, a ukradeni pepeo navodno je namjenjen prodaji na "crnom tržištu rock'n'rolla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt idola grunge generacije - Kurta Cobaina

Kurt Cobain je, 8. travnja 1994. godine, kada je bio na vrhuncu slave, pronađen mrtav u svojem domu u Seattleu. Iako je službena policijska presuda glasila kako se grunge idol devedesetih sam ubio, okolnosti njegove smrti još uvijek nisu potpuno razjašnjenje - Cobain je u krvi, u trenutku smrti, imao dozu kokaina dovoljnu da "ubije konja", pa još uvijek nikome nije jasno kako se tako "polumrtav" uspio latiti teške sačmarice i upucati se. Iza sebe je ostavio oproštajno pismo, navodno autentično, u kojem je iznio svoje posljednje muke. "Ja sam velik, ali od moje sedme godine ja sam postao mrzovoljan prema svima uopće. Ja sam previše zlovoljan, baby! Nemam više želje ni za što i stoga zapamti: BOLJE JE IZGORJETI NEGO UVENUTI!", dio je Kurtovog pisma upućenog ucviljenoj udovici. Kurt je kremiran i dio njegovog pepela posut je po rijeci Wishkah, prema pokojnikovoj želji, a dio je Courtney, pjevačica i majka Kurtovog jedinog djeteta, djevojčice Frances, zadržala za sebe.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara