Život na vagi: Alen pobijedio svoj najveći strah, a Marko zagrlio Filomenu

Život na vagi: Alen pobijedio svoj najveći strah, a Marko zagrlio Filomenu
Foto: Press

BUDUĆI da su Marko i Alen sinoć odbili da ih u narednom ciklusu treniraju treneri, dočekalo ih je pismo u kojem su im treneri napisali da će ih ipak trenirati, ali ne onako kako su se naviknuli. Mario je za to vrijeme u dvorištu Marku pripremio rekvizite s kojima će moći vježbati, a cilj mu je izgubiti 500 kalorija. Kad izgubi te kalorije, čeka ga iznenađenje – njegova djevojka Filomena!

Za to je vrijeme Alena u dvorani dočekala Sanja, no samo kako bi popričala s njim o njihovoj odluci i samopouzdanju. Nakon razgovora Sanja ga je odlučila suočiti s njegovom najvećom noćnom morom – žoharima i glistama! A Alen ih je na kraju primio u ruke i pobijedio svoj najveći strah!

Nakon što je izgubio više od 500 kalorija u treningu, Mario je Marku rekao da zažmiri te pred njega stavio Filomenu. Markovoj sreći nije bilo kraja.

Nakon njihova razgaljenog susreta uslijedio je Veliki izazov – poligon, a pobjednik dobiva ključ od škrinjice u kojoj se nalaze čak dvije nagrade. Na kraju su pobijedili Luka i Mario, a nagrade su bile da mogu odabrati čiji se rezultat na vaganju neće računati te mini makeover.

Dečki su se tako zaputili u brijački salon u koji inače nerijetko dolazi Petar, pa su odmah komentirati kako će on biti ljubomoran. Brijačima su se u potpunosti prepustili u ruke te iz salona izašli i više nego zadovoljni svojim novim izgledom.

Kada su se vratili u kuću, Luku je dočekala Sanja upitavši ga bi li i dalje želio učiti za trenera. Budući da je Luka odgovorio kako mu je ta želja sve jača što se bliži kraj showa, Sanja mu je rekla da će za njega napraviti mali test da vidi koliko je spreman. 'Nisam sanjao da ću moći parirati treneru i trenirati sa Sanjom jedan na jedan!' oduševljen je bio Luka, no Sanja je rekla da bi voljela vidjeti kako Luka vodi trening, a ne samo kako ga odrađuje.

'Spreman si kondicijski, spreman si tehnički, spreman si kao osoba!' rekla je na kraju treninga Sanja Luki, što ga je razveselilo iako je komentirao da misli kako još nije spreman postati trener.

A tko ispada iz showa, gledatelji će doznati sutra u novoj epizodi 'Života na vagi'.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara