Život na vagi: Plavi prvi put pobijedili crvene

Život na vagi: Plavi prvi put pobijedili crvene
Foto: Press

NAKON sinoćnjeg vaganja kandidata ostao je još Držislav koji nije stao na vagu, a kad se izvagao, brojka nije bila zadovoljavajuća. Naime, izgubio je samo 0,5 kilograma i 0,3% tjelesne mase pa tako sad ima 175,2 kilograma. Njegov je tim komentirao da im je čudno što je izgubio toliko malo s obzirom na to da je u prijašnjem ciklusu izgubio više.

Crveni je tim u posljednjem ciklusu izgubio 18,2 kilograma, tj. 1, 5% tjelesne mase. Plavi tim izgubio je 10,5 kilograma, odnosno 1,1% tjelesne mase.

Došlo je vrijeme za eliminacije, a jedino je Držislav napisao Vladimirovo ime. ''Sebe ne mogu napisati, iako bih najradije to napravio. Saru ne bih mogao nikako izbaciti, pa eto…'', rekao je Držislav, a upravo je on bio taj koji je morao napustiti show. ''Žao mi je što odlazim'', rekao je na kraju, dodajući kako se boji da se prelako predao.

Treneri su obznanili kandidatima da će im današnji trening biti dulji i intenzivniji, a Danijela je rekla da mora kod doktora jer ima gnojnu anginu pa je trening odrađen bez nje. Došlo je vrijeme za mali izazov. Nutricionistica Martina Linarić objasnila im je što ih očekuje.

''Ispod svakog zvona je namirnica. Morate pogoditi koliko ta namirnica ima šećera u sebi. Tim koji pogodi koliko ima šećera, ne mora pojesti namirnicu. Nagrada je osobni imunitet'', objasnila je Martina.

Nakon što je plavi tim prvi put pobijedio na malom izazovu, nutricionistica je kandidatima održala predavanje o štetnosti šećera u prehrani te im objasnila koliko ga ima u kojoj namirnici.

Najviše je šokiran bio Gurka kad mu je Martina otkrila da je svaki dan u sebe unosio 690 grama šećera kroz gazirana pića. ''Nisam se time previše bavio prije'', komentirao je Gurka, a i ostali su bili šokirani kad su doznali koliko određene namirnice imaju šećera. 

''Od sada drugačije!'' bio je zajednički odgovor kandidata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara