Zlatne blizanke: Angelina i Brad će za fotke beba dobiti 15 milijuna dolara

KAD JE u pitanju plaćanje fotografija novorođenog djeteta neke slavne osobe, časopisima je samo nebo granica. Nakon što je Christina Aguilera početkom godine dobila milijun i pol dolara za prve fotografije svoga sina Maxa, People je latino divi Jennifer Lopez dao čak šest milijuna dolara za prve slike njezinih novorođenih blizanaca. Taj bi rekord uskoro mogla srušiti Brangelina koja će navodno fotke blizanaca prodati za vrtoglavih 15 milijuna dolara, a velik dio tog iznosa će pokloniti u humanitarne svrhe.

Prodavanje slika svoje novorođene djece novi je trend koji se posljednjih godina proširio Hollywoodom. "Trudne se zvijezde ponašaju kao da su dio nekakve igre ili utrke, a sada je sve došlo do točke kada bi poznate glumice mogle odlučiti imati djecu samo kako bi dobile novac od prodaje fotografija. Sve je postalo dio jednog velikog biznisa, kotača koji se neprestano okreće. Prava na slike otkupljuju se i prije no što trudnicu uhvate trudovi i završi u bolnici, a unajmljuju se stroga osiguranja koja se brinu da nitko ne dođe do djeteta prije ovlaštenog fotografa", ispričao je urednik jednog američkog tabloida.

Nekad je i sto tisuća dolara bilo previše

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barry Levine, urednik National Enquirera ispričao je kako zvijezde misle da imati dijete znači kao i dobiti ulogu u nekom blockbusteru. "Kada sam bio urednik Stara 1989. godine, slike djeteta Lise Marie Presley kupio sam za sto tisuća dolara i mislio sam kako sam dao previše, dok je današnjih dana to sitniš. Želio bih vidjeti više ljudi poput Sarah Jessice Parker koja je nakon poroda izašla na ulicu i novinarima besplatno pokazala dijete", rekao je Levine.

"Ako je Jennifer Lopez dobila šest milijuna dolara, Angelina bi za svoje blizance mogla dobiti najmanje osam", dodao je Levine. No, kako saznaje internetski portal TMZ, fotke Brangelininih blizanaca već su dosegle iznos od 15 milijuna i vjerojatno će i dalje rasti. U borbi za fotografije ostali su samo časopisi The People i OK! koji su spremni ponuditi bilo koji iznos samo da se dokopaju prava na prve fotografije, pa makar to značilo da će ih to "baciti u dug zbog kojeg će morati tiskati prazne stranice do kraja godine". "Voljeli bismo vidjeti fotografije na naslovnici Peoplea", rekao je glasnogovornik tog časopisa, dok iz OK!-ja tvrde kako bi bili "izrazito glupi kada bi bez borbe dopustili da im najveća konkurencija uzme takvu ekskluzivu".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara