Zračna luka uvela lažne letove, odmah se prijavilo više od 7000 ljudi

Zračna luka uvela lažne letove, odmah se prijavilo više od 7000 ljudi
Foto: Instagram

TAJVANSKA zračna luka Songshan nedavno je pokrenula jedinstvenu uslugu lažnog leta koja pruža putnicima kojima fale putovanja priliku da prođu kroz postupke prijave i ukrcavanja na avion a da zapravo ne lete nikamo.

Otkako je Tajvan sredinom ožujka zatvorio svoje granice, putnici su bili prisiljeni prisjećati se svojih prošlih avantura u stranim zemljama i maštati u novim putovanjima, ali 2. srpnja zračna luka Songshan u Taipeiju uvela je izvanrednu uslugu koja ljudima pruža potpuno iskustvo aerodroma bez stvarnog uzlijetanja, prenosi Oddity Central.

Nova lažna usluga leta uključuje sigurnosne provjere u zračnoj luci, provjeru putovnica, postupak potpune prijave, kao i ukrcavanje u zrakoplov Airbus A330. Kabinsko osoblje daje putnicima uobičajene upute, kao i neke koje se odnose na pandemiju koronavirusa te poslužuje grickalice i kavu prije nego što putnike pripreme za lažno slijetanje.

Zračna luka je prvo objavila da planira uvesti lažnu uslugu letova početkom lipnja, pozivajući one koji su spremni iskusiti je da se registriraju. Vrlo brzo prijavilo se više od 7000 ljudi, od kojih je odabrano 180 njih za prve tri ture.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 謝丹慈 (@0615dan) on

"Zaista želim napustiti zemlju, ali zbog pandemije puno letova ne prometuje", rekao je jedan lažni putnik.

"Nadam se da će pandemija uskoro završiti da možemo zbilja odletjeti nekamo", dodala je jedna žena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara