Zsa Zsa Gabor i njen suprug pušteni kući iz bolnice uoči njenog rođendana

Foto: JLP

ZSA ZSA GABOR i njen deveti po redu suprug Frederic von Anhalt, pušteni su kući iz losanđeleške bolnice uoči njenog rođendana. Gabor, koja se borila s gangrenom te infekcijom pluća koja je nastala kao posljedica nedavne djelomične amputacije njene noge, u nedjelju će proslaviti svoj 94. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabor je, podsjetimo, u utorak ponovno hospitalizirana jer je došlo do infekcije noge koju su joj djelomično morali amputirati te su joj se krv i voda nakupljali u plućima. Dan kasnije hospitaliziran je i Frederic von Anhalt, koji se onesvijestio u dizalu bolnice. To je bila posljedica stresa i emotivno teškog razdoblja kroz koje prolazi zbog teškog zdravstvenog stanja supruge.

Podsjetimo, bivša seks bomba koja je obilježila pedesete i šezdesete godine prošlog stoljeća, 2002. godine je doživjela tešku prometnu nesreću nakon koje je ostala djelomično paralizirana. 17. srpnja prošle godine Zsa Zsa je slomila kuk prilikom pada s kreveta pri pokušaju da sjedne u invalidska kolica. Ona nisu bila zakočena pa su se pomaknula. Teško ozlijeđena Zsa Zsa u bolnici je podvrgnuta operaciji ugradnje umjetnog kuka. Operacija zamjene kuka nije prošla najbolje - uslijedile su brojne komplikacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara