Zumba za klince: Novo na tržištu, Index vam daruje 5 mjesečnih tečajeva

Foto: Press fotografije

Zumba je postala svjetski fenomen koji se velikom brzinom širi svijetom i to s razlogom. Ona kroz jednostavne plesne pokrete osvaja ama baš svakoga, bez obzira na dob i plesno iskustvo, a savršena je rekreacija kojom oblikujete tijelo.

U plesnom studiju "La’ studio by Lana Jurčević", otvorena je sada i Zumba za djecu “Zumbatomic”, namijenjena mališanima od četiri do dvanaest godina. Pod stručnim vodstvom trenerice Danijele Bijelić koja je licencu dobila u Beču, klinci dobivaju priliku plesati, zabavljati se, ali i učiti. Kroz koreografije i teme pjesama, uče nove pojmove, ali i mnoge stvari prilagođene njihovom uzrastu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je `Zumbatomic` nešto potpuno novo u Hrvatskoj, reakcije su fenomenalne. Mame su presretne jer mogu sjesti, biti bezbrižne, popiti kavicu kod nas u centru, prolistati novine, a neke čak i plešu s klincima. To bude takvo veselje i smijeh u dvorani, da nam svima dođe kao antistresna terapija vikendom", kaže Lana.

Index najbržima daruje pet mjesečnih plesnih tečajeva za vaše mališane. Pošaljite vaše osobne podatke na index.nagrada@gmail.com i, uz malo sreće, možda baš vaše dijete besplatno nauči plesati Zumbu. Dobitnice će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara