Zvijezda Izgubljenih ozdravila od korone, pred kraj je razvio nove simptome

Zvijezda Izgubljenih ozdravila od korone, pred kraj je razvio nove simptome
Foto: Instagram

GLUMAC Daniel Dae Kim, najpoznatiji po ulogama u Izgubljenima i Hawaii Five- O, objavio je da je izliječen od koronavirusa 10 dana nakon što je javno priznao da je zaražen 

"Dobra vijest je da više nemam virus", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu i u kojem je opisao svoje iskustvo s bolešću. 

Iako je već prošlog tjedna otkrio da se osjeća "gotovo normalno", priznao je da mu se prije ozdravljenja dogodilo naglo pogoršanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Dae Kim (@danieldaekim) on

"Ova bolest drugačija je od svega što sam do sad iskusio, a prošli tjedan nije bio iznimka. Nakon što mi je završilo liječenje, osjećao sam se bolje i zdravije, mislio sam da će sad moj imunitet preuzet stvar, ali čini se da sam bio previše samouvjeren. Kada sam prestao s lijekovima, osjećao sam se jako slabo i umorno. Iznenada sam izgubio osjet mirisa i okusa", ispričao je Daniel. 

Iako mu se stanje pogoršalo, te je čak dobio i neke nove simptome, groznica se nije vratila. 

"Dobra vijest je da više nisam imao groznicu, ali i dalje sam se osjećao jako loše. Doktor mi je objasnio da su to simptomi koji su prouzrokovani nečim što se zove postvirusna upala, ali da je to dio procesa oporavka. Trajalo je nekoliko dana s prekidima, no čuo sam da kod nekih ljudi može trajati tjednima", rekao je. 

Na kraju se uspio riješiti svih simptoma te zaključio mu je sad dobro i da se smatra "slobodnim od virusa". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara