Zvijezda je rođena: Agyness nastavlja s pijanim pohodima na klubove

NOVI BRITANSKI supermodel Agyness Deyn koju su britanski mediji proglasili nasljednicom Kate Moss radi sve potrebno kako bi opravdala svoju novu titulu, bilo to po izgledu i glamuroznosti na svjetskim modnim pistama ili pak po divljim i kasnonoćnim izlascima prepunima dobre zabave, čudnog društva i mnoštva alkohola.

Nakon još jedne takve noći provedene po londonskim noćnim klubovima, Agyness se kući vratila mrtva pijana i iscrtana crnim srcima i tuđim imenima. Model se u društvu pjevača Kid Rocka i glumca Noela Fieldinga opijala u londonskom klubu Punk, a nakon nekoliko decilitara alkohola i "fajrunta" večeri, Agy je pozvala nekoliko prijatelja da je otprate kući s obzirom da je bila previše pijana da se na taj put otisne sama.

Ovo je samo jedan u nizu njezinih ludih izlazaka kojima posljednje vrijeme puni stupce tabloida, a prije nekoliko dana sa nekolicinom prijatelja pojavila se na Karaoke Box partyju u Farringtonu gdje su proveli nezaboravnu pijanu noć. Nakon sljedova raznih koktela i "kratkih-duplih" pića, Agyness se počela ponašati onako kako to nakon kojeg promila u krvi obično bude - bacala se po podu, pjevala na mikrofon iz petnih žila i skakala po pozornici, provokativno je plesala, podizala suknju i publici pokazivala svoje obnažene grudi, a kraj večeri zapečatila je strasnim poljupcem sa tamnoputom prijateljicom.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara