Zvijezda s 3 milijuna fanova dobila 3 godine zatvora zbog snimke na TikToku

Zvijezda s 3 milijuna fanova dobila 3 godine zatvora zbog snimke na TikToku
Foto: Instagram

TRBUŠNA plesačica iz Egipta osuđena je u subotu na tri godine zatvora, nakon što je optužena za objavljivanje seksualno sugestivnih snimki na TikToku.

Sama el-Masry, glumica, pjevačica i trbušna plesačica, uhićena je u travnju zbog poticanja razvrata i nemoralnog čina dijeljenja "eksplicitnog" sadržaja, prenosi New York Post.

No plesačica negira da je objavila snimke na društvenoj mreži, a vlastima je rekla kako je sadržaj s njezinog telefona ukraden i objavljen bez njezinog pristanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by سما المصري (@samaelmasrii) on

John Talaat, zastupnik u parlamentu koji je zatražio zakonske mjere protiv nje i drugih žena s TikToka, rekao je Reutersu da plesačica i influencerice na društvenim mrežama uništavaju obiteljske vrijednosti i tradicije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by سما المصري (@samaelmasrii) on

 

"Postoji ogromna razlika između slobode i razvratništva", rekao je Talaat.

El-Masry, koja ima više od 3 milijuna pratitelja na Instagramu, najavila je žalbu.

Entessar el-Saeed, odvjetnica za ženska prava iz Kaira, rekla je Fondaciji Thomson Reuters da egipatski zakonu o kibernetskom kriminalu iz 2018. godine, prema kojem je Masry osuđena, proganja samo žene.

Naše konzervativno društvo bori se s tehnološkim promjenama koje su stvorile potpuno drugačije okruženje i način razmišljanja", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara