Zvijezde pjevaju: Ispali odlični Mario i Ivana, u finalu su Marija i Ervin te Nataša i Marko

Zvijezde pjevaju: Ispali odlični Mario i Ivana, u finalu su Marija i Ervin te Nataša i Marko

 Foto: HRT

MARIO PETREKOVIĆ i Ivana Kindl ispali su iz daljnjeg natjecanja u showu "Zvijezde pjevaju", a u finalu ćemo gledati Mariju i Ervina te Natašu i Marka. Iako su bili favoriti od početka te par koji je dobio najviše "desetki" od žirija, Mario i Ivana dobro su podnijeli ispadanje te za kraj pokazali još jedan nezaboravan nastup. Večeras su najviše iznenadili Nataša Janjić i Marko Tolja koji su za oba nastupa po prvi put dobili 40 bodova.

"Ovo je bila najbolje odglumljena pjesma"

Ivana i Mario otvorili su emisiju žestokim nastupom uz pjesmu Kojota "Hodala je pola metra iznad zemlje". "Mario je pokazao da mu svi stilovi leže, ali malo bolje se osjeća u ovim žešćim stilovima. Rock je više pitanje stava, a to definitivno odgovara njegovom životnom stavu", rekao je Nikša Bratoš koji večeras mijenja Rajka Dujmića. Martina je rekla da im vokalno nitko nije ni do koljena, a par je dobio maksimalan zbroj ocjena, 40. Nataša i Marko otpjevali su klasik "Do You Love Me" i po prvi put zaradili 40 bodova. "Glumica je došla na svoje, ali nije nimalo omanula svoj pjevački dio", rekao je Nikša. Vanna je dodala da je ovo "najbolje odglumljena pjesma u cijelom serijalu".

"Kako uvijek Ivana Kindl dobije odličnog pjevača?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija i Ervin za svoj su polufinalni nastup odabrali hit grupe U2 "With Or Without You", no nisu oduševili kao u prijašnjim emisijama. "Vrlo hrabro aranžerski napravljeno, mali falš pred kraj me zagrebao u uhu, ali uspjeli ste me naježiti", rekla je Martina. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 36. U drugom dijelu emisije parovi su pjevali autorske pjesme mentora. Ivana i Mario su nastupili s njenom pjesmom "Nisi sam". Vanna je pohvalila Marija da odlično parira Ivani u dvoglasima. "Kako uvijek Ivana Kindl dobije odličnog pjevača? Sjajno se snašao Mario i pjevao dvoglase koji su teški i profesionalcima", rekao je Nikša. Za svoj su drugi večerašnji nastup dobili 36 bodova.

"Već ste mi viđeni, malo dosadnjikavi"

Nataša i Marko otpjevali su njegovu pjesmu "Putujem". "Falilo je dvoglasja, dijelili ste pjesmu i jako si olakšali", rekla je Martina na što joj je Marko odgovorio da je to njegova pjesma i tu ne može biti dvoglasja. "Nataša je od prve emisije pokazala najveći napredak", primijetila je Ksenija. Par je dobio maksimalne ocjene. Marija i Ervin za svoj posljednji nastup večeras odabrali su pjesmu "Ne ostavljaj me". "Bila si jako nježna i senzualna", rekla je Vanna Mariji. "Već ste mi viđeni, malo dosadnjikavi", rekla im je Martina, no žiri im je ovaj put dao jedan bod više nego u prvom nastupu, 37.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara