Zvijezde pjevaju: Melita i Giuliano umjesto countryja otpjevali Mišu Kovača, ispao Zuhra

Foto: HRT

U TREĆOJ emisiji showa "Zvijezde pjevaju" ispali su Zuhra i Jelena Radan. Ponovo su najbolje ocijenjeni bili Marija Borić i Ervin Baučić. Mirta i Alen koji su bili najgori u prošloj emisiji, pokazali su određeni napredak, ali su po ocjenama i dalje posljednji. Njih je od ispadanja ponovo spasila publika. Njima su se na posljednjem mjestu po ocjenama pridružili Zuhra i Jelena Radan.

Večer su svojim nastupom otvorili Robert Sever i Marija Husar. Okušali su se u countryju otpjevavši "Ring of Fire" Johnyja Casha. Robert je na pozornici sjedio na visokoj stolici dok je Marija stajala uz njega, svirajući gitaru. Žiri je bio jako zadovoljan njihovim nastupom i rekao im da su znatno napredovali u odnosu na prijašnje emisije. "Robert je dominirao, to je bilo za dobar broj prema gore nego prošli put", rekao je Rajko. Kseniji se svidjelo što je Robert "imao prioritet" u ovoj pjesmi i pohvalila mu je intonaciju. "Sretna sam zbog vas dvoje, jer je ovaj napredak nevjerojatan i vidljiv svima nama. Marija se malo davila, jer je Robert pjevao donje lage, ali sve to ide u rok službe", rekla je Martina. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 28.

"Puno se netočnosti može u rocku oprostiti, a Mirti imamo puno toga za oprostiti"

Mirta Šurjak i Alen Nižetić ovaj su se put odlučili za rock varijantu Tine Turner i Bryana Adamsa, nadajući se da neće ponovo biti najlošiji kao u posljednje dvije emisije. Otpjevali su "It's Only Love" i dobili nešto bolje kritike nego prošli put. "Mirta se očito dobro provela pjevajući, onaj najefektniji dio pjesme je bio točan. Puno se netočnosti može u rocku oprostiti, a Mirti imamo puno toga za oprostiti", rekla je Vanna. Martina je pohvalila Mirtin izgled. "Jako si lijepa u rokerskom stilu. Alen me iz emisije u emisiju ugodno iznenađuje, a Mirtin glas je i dalje pomalo infantilan", rekla im je Martina. Par je za izvedbu dobio ocjenu 21 što također pokazuje napredak u odnosu na prošle emisije.

Mario Petreković i Ivana Kindl odlučili su se za country i pokušali ponoviti uspjeh od prošli put kad su bili najbolje ocijenjeni par. Otpjevali su pjesmu Erica Claptona "Lay Down Sally" i ponovo oduševili svojim osebujnim stajlingom. "Uživala sam gledati Ivanu kako je dobila sjajnog pjevača koji nema problema s intonacijom pa se potpuno opustila i uživjela u pjesmu. Mario bio si odličan, u tom countryju si možda previše išao pjevati kao da si njihov, možda da malo sebe dodaš unutra", rekla im je Ksenija. Rajko se složio s njom i rekao im da su bili vrlo korektni. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 30.

"Pitam se bi li hrvatski country zvučao kao drugi dio pjesme"

Melita Hrengek i Giuliano za ovaj su tjedan pripremili country pjesmu. Otpjevali su "Seven Spanish Angels" Mike Denvera, a drugi dio pjesme su pjevali riječi "Ti si pjesma moje duše", Miše Kovača s country aranžmanom što je oduševilo publiku u studiju. "Drugi dio pjesme, kad ste prešli na hrvatski tekst, je vjerojatno bio za publiku. Nadam se da će vam se to pokazati dobrim, jer za žiri to nije, pogotovo jer ste završili u klasičnim dalmatinskim tercama što u countryju ne postoji", komentirala je Ksenija. Vanna također nije bila pretjerano zadovoljna "hrvatskim countryjem". "Pitam se bi li hrvatski country zvučao kao drugi dio pjesme? Melita je intonativno točna i sa žarom pjeva, svaki put točno ubode intonaciju", rekla je Vanna i dodala da se Melita još mora raspjevati. Žiri im je dao ocjenu 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija Borić i Ervin Baučić otpjevali su country duet i dobili pozitivne kritike žirija. Marija se požalila da je "zeznula tekst" te da je zbog toga razočarana. "Ne znam tekst tako da ni ne znam jesi li pogriješila", rekao joj je Rajko i pohvalio njenu boju glasa. "Postigla si emociju u glasu s takvom lakoćom, prirodno si ušla u taj alt", komentirao je Rajko. Martina je sličnog mišljenja. "Ako već moram sjediti ovdje, volim kad mogu guštati, a ja uz vas dvoje definitivno guštam. Jako ste skladni. Meni je country inače dosadan, ne volim ga kao takav, ali uspjeli ste me unijeti na valove vaših emocija. Dajte nam eksploziju u sljedećoj emisiji", poručila im je Martina. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 34.

"Zuhra je konačno koristio tijelo pri pjevanju"

Zuhra i Jelena Radan za svoj su nastup odabrali pjesmu "Should I Stay or Should I Go" grupe Clash. Zuhra si je u skladu s pjesmom, stavio niz ziherica na sako i obojao nekoliko pramenova kose u ružičastu boju. "Vidljiva je radost i veselje u vašem nastupu, ja se veselim s vama", rekao je Rajko. Vanna je pohvalila Zuhru što je poslušao njen savjet od prošli put i koristio tijelo pri pjevanju. "Već imate svoj mali mikrosvijet u ovom showu. Služite se s puno instrumenata koji nisu glazbeni što je u ovom showu dobro došlo. Ocijenit ću pjevanje plus show", rekla im je Vanna. Par je ovaj put lošije ocijenjen nego prošli put, dobili su ukupni zbroj ocjena 21.

Nataša Janjić i Marko Tolja otpjevali su "This Boots Were Made for Walkin" Nancy Sinatre. Uz to su imali prigodnu koreografiju i stajling što je žiri posebno oduševilo. "Bili ste lijepi, strastveni i uvjerljivi. Vokalno ste nedorečeni, očekivala sam više od vas u countryju, možda zato jer ste me razmazili. Išli ste na performans, ufurala si se i glumica je izašla iz tebe", rekla im je Martina. Ksenija se složila s njom i rekla da će im dati veću ocjenu upravo zbog načina na koji su izveli pjesmu. "Pjevali ste ok, ali ocjena će biti veća zbog dobrog, osmišljenog i duhovitog nastupa", kaže Ksenija Erker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara