Zvijezdi filma "Transformers" nakon sudara prijeti amputacija ruke?

Zvijezdi filma "Transformers" nakon sudara prijeti amputacija ruke?

NAKON ŠTO je prošlog mjeseca zvijezda filma "Transformers" i "Indiana Jones: Kraljevstvo Kristalne Lubanje", glumac Shia LaBeouf, doživio prometnu nesreću nakon što se u njega zabio drugi automobil prilikom čega je Shia zadobio ozljede koljena, glave i ruke, američki mediji objavili su vijest kako će glumcu zbog težih ozljeda navodno morati amputirati ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, Shia se pijan vozio doma nakon izlaska, a na križanju avenije La Brea i avenije Fountain u zapadnom dijelu Hollywooda, automobilom je skrenuo lijevo nakon čega se automobil koji je bio iza zabio u njegov. Glumčev se automobil zbog siline udarca dva puta prevrnuo uslijed čega je Shia zadobio spomenute ozljede. Policija je glumca uhitila pod sumnjom da je pijan izazvao ovu nesreću nakon čega su ga prevezli u bolnicu Cedars-Sinai gdje su mu previli rane na lijevoj ruci, koljenu i glavi. Nakon istrage utvrđeno je da glumac ipak nije kriv za nesreću koju je, prema iskazu policije, skrivio drugi vozač, a glumca su liječnici navodno upozorili da će mu možda morati amputirati lijevu ruku ako rane ne zarastu kako je planirano. No, glumčev glasnogovornik oglasio se na ovakve tvrdnje nazivajući ih "besramnim izmišljotinama", što je naposljetku bilo i za očekivati s obzirom da je ovu vijest plasirao časopis "Star" koji je odgovoran za objavljivanje desetkaka dezinformacija, poput one da je Angelina rodila blizance već u ožujku.

Iako su mu liječnici savjetovali da uzme pauzu od snimanja kako bi se oporavio, Shia trenutno i dalje radi na nastavku filma koji mu je priuštio svjetsku slavu, drugom dijelu "Transformersa". S obzirom da mu je ruka koja je ozlijeđena još uvijek u zavojima, redatelj filma "Transformers: Revenge of the Fallen", Michael Bay, navodno razmišlja o tome da scenarij u filmu promijeni i doradi kako bi i na ekranu opravdao LaBeoufovu ozlijeđenu lijevu ruku.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara