Zvuči skoro nevjerojatno, ali ovaj nabildani Hrvat preko televizije traži curu

Zvuči skoro nevjerojatno, ali ovaj nabildani Hrvat preko televizije traži curu
Foto: Press

SHOW koji je osvojio više od 30 zemalja svijeta, "The Bachelor", stiže na ekrane RTL-a ove jeseni.

Svaka žena traži "onog pravog", a RTL ga je pronašao za sve one koje još uvijek čekaju svog princa na bijelom konju. Kako najavljuju, on je savršene sportske građe, nestvarno bijelih zuba, kakvi se samo viđaju samo u snovima, i najljepšeg osmijeha na svijetu, on je - bezobrazno zgodan. Neodoljiv, iznimno šarmantan i uglađen, prava čežnja svake žene. On je "Gospodin Savršeni".

Ono što je zanimljivo jest da se u traileru ne pojavljuje plaćeni maneken, već je to zaista muškarac koji traži partnericu u ovom showu. Sudeći po viđenom, zaista je "Gospodin Savršeni".

Novi RTL-ov show "Gospodin Savršeni" (The Bachelor) prikazuje se već 16 godina diljem svijeta; od SAD-a, Kanade, Brazila, Njemačke i Francuske pa sve do Kine, Japana, Australije i šire. Snimljeno je preko 1000 epizoda i 130 sezona, što ukazuje na veliku popularnost tog uzbudljivog ljubavnog putovanja na kojem savršeni neženja traži svoju bolju polovicu. A zbog velike doze uzbuđenja, ljubavnih drama i suza, show je ubrzo zaludio publiku diljem svijeta, koja s jednakim emocionalnim nabojem proživljava ljubavne zaplete i vesele rasplete, te je tako postao globalni fenomen.

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao svoju srodnu dušu.

Ako ste spremne upoznati "onog pravog", on već traži vas. Prijaviti se možete na www.rtl.hr/prijave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara