13-godišnji masterchef izgubio oba roditelja, a sad mu dijagnosticirali rijedak tumor

13-godišnji masterchef izgubio oba roditelja, a sad mu dijagnosticirali rijedak tumor
Foto: YouTube/Screenshot

NAKON smrti njegovih roditelja prije samo tri godine, zvijezda popularnog showa MasterChef Junior Ben Watkins suočen je s još jednom osobnom tragedijom.

Trinaestogodišnjem kuharu, koji je sudjelovao u šestoj sezoni Foxovog hit kulinarskog natjecanja, nedavno je dijagnosticirana rijetka bolest, prema GoFundMe. 

Naime, Watkins se liječi od angiomatoidnog vlaknastog histiocitoma, tumora mekog tkiva koji se obično javlja kod djece i mladih. Benovi najmiliji kažu da je dječak jedna od šest osoba na svijetu koja se suoči s tako rijetkom dijagnozom. Trenutno se liječi u dječjoj bolnici Lurie u Chicagu, a nedavno je podvrgnut kemoterapiji.

Podsjetimo, u rujnu 2017. ambiciozni kuhar izgubio je oba roditelja, Leilu Edwards i Mikea Watkinsa. 

Prije njihove smrti, Ben je pomagao u obiteljskom restoranu koji je čak i dobio ime po njemu - Big Ben's Bodacious Barbecue, Bakery & Deli. Iako je restoran bio zatvoren nakon što su mu roditelji umrli, on je i dalje osjećao ljubav prema pripremanju delicija. Tada se njegovo susjedstvo okupilo oko njega, prikupivši više od 30.000 dolara kako bi mu pomogli, piše Today.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara