Index vas nagrađuje ulaznicama za Čudnovate zgode šegrta Hlapića - spektakl na ledu!

Index vas nagrađuje ulaznicama za Čudnovate zgode šegrta Hlapića - spektakl na ledu!

Foto: Čudnovate zgode šegrta Hlapića - spektakl na ledu

INDEX vas i vaše najmlađe nagrađuje spektaklom na ledu i to s tematikom omiljenog lika hrvatske dječje književnosti - šegrta Hlapića!

Mjeseci napornih priprema mladih klizača Klizačkog kluba Medo u zimskim će vas danima odvesti daleko u čaroban svijet dječaka Hlapića. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima dočarat će vam bajkoviti svijet koji je davne 1913. godine stvorila hrvatska književnica Ivana Brlić Mažuranić.

Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i spektakularnim vještinama stotinjak klizača i klizačica.

Čarobnoj bajci na ledu nakon duge pauze pridružit će se legenda klizačkog svijeta Sanda Dubravčić Šimunjak i oduševiti vas svojim vještinama na ledu. U bajci na ledu ne propustite pogledati i najbolje hrvatske klizače Borisa Martinca i Idoru Hegel.

Nagrade:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
5x2 ulaznice za "Čudnovate zgode Šegrta Hlapića - spektakl na ledu" u terminu po izboru nagrađenih: 19. studenoga 2013 u 10, 14 i 18 sati i 20. studenoga 2013. u 10 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Pravila:


1. Sve što trebate učiniti jest poslati mail s podacima na index.nagrada@gmail.com, a najbrže čitatelje o osvojenoj nagradi obavijestit ćemo e-mailom. Njihova će imena biti objavljena i na Indexu u rubrici Index Mame u petak u devet sati.

2. Na zaboravite napisati vaše podatke (ime prezime, datum rođenja, adresa, kontakt telefon i termin predstave koji želite).

3. Prijave traju danas (14. studenoga 2013.) do ponoći.

4. Nagrađeni će ulaznice moći podići na blagajni Doma sportova uz predočenje osobne iskaznice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara