"Baš sam ponosna što je moja kćer prva beba koja se nahranila u parlamentu"

"Baš sam ponosna što je moja kćer prva beba koja se nahranila u parlamentu"

Foto: Twitter 

"DO tu smo došle! Ponosna sam što je moja Alia Joy prva beba koja je podojena u australskom parlamentu, iako svi još uvijek trebamo puno više family-friendly mjesta i fleksibilnija prava na radnom mjestu. Za sve!", to su riječi Larisse Waters, članice stranke Australian Green i ponosne mame 11 tjedana stare kćerkice Alie Joy. 

"Tako sam sretna što smo ovo postigle", dodala je u svom javnom osvrtu, i to zato što njena beba zapravo nije prva beba koja je podojena u parlamentu, ali je definitivno prva beba koja je podojena, a da mamu pritom nisu izbacili van! 

>>>Islandska parlamentarka kulturno podojila svoje dijete usred svog govora u Parlamentu<<<

Naime, to se dogodilo njenoj bivšoj kolegici Kirstie Marshall koja je još 2003. godine pokušala učiniti isto s njenom tada 11 dana starom bebom, ali su je čelnici parlamenta izbacili van, uz pojašnjenje da u parlamentu nema mjesta za "strance", odnosno osobe koje nisu izabrane da bi tamo sjedile. A njena 11 dana stara beba sigurno nije odabrana od naroda, niti se našla na popisu onih kojima je dozvoljen ulazak u parlament. 

"No to je bilo 2003. godine. U međuvremenu smo kao društvo ipak "odrasli" i donijeli zakone koji će mamama i radnim ženama ipak omogućiti malo fleksibilniji život", zaključila je ova ponosna parlamentarka.  

  

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara