Božić u listopadu: Majka slavi posljednje trenutke sa svojom obitelji

Božić u listopadu: Majka slavi posljednje trenutke sa svojom obitelji
Foto: Facebook

HELEN Robinson je majka sedmoro djece, a prošle godine dijagnosticiran joj je rak dojke. Mislila je da je pobijedila bolest, ali su liječnici tada otkrili da se rak proširio na njena pluća. Osim toga, liječnici su ovoj mami dali još samo dva tjedna života, prenosi Unilad.

"Helen je bila u bolnici samo tjedan dana i sve je krenulo nizbrdo. Vijest koju smo dobili nas je shrvala... Zajedno smo od školskih dana, a u braku više od 30 godina. Tako je dobro odgojila djecu i ona je jedna od onih osoba koja će vam uvijek pomoći u svemu", ispričao je Helenin suprug Stephen.

Helen i njezin suprug imaju sedmoro djece, od kojih je četvero punoljetno, a najmlađi imaju sedam, 10 i 13 godina. Shrvani ovim saznanjem, obitelj ima samo jednu želju, a to je da posljednji Božić proslave zajedno.

Stephen sada crowdfunding kampanjom prikuplja novčana sredstva kako bi pomogao djeci i svojoj supruzi da imaju poseban Božić, a osim toga i da bi mogao financirati njen sprovod.

"Toliko sam puta već plakao... Ona je ljubav mog života i jednostavno ne znam što ću napraviti", dodao je shrvani suprug.

Osim što će postaviti božićne ukrase u Heleninu sobu u bolnici, obitelj planira proslaviti njezin život na Prenton Park stadionu 1. studenoga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara