Chrissy Teigen otkrila kako je shvatila da je u postporođajnoj depresiji

Chrissy Teigen otkrila kako je shvatila da je u postporođajnoj depresiji
Foto: Instagram

MANEKENKA Chrissy Teigen 2016. je godine oboljela od postporođajne depresije nakon rođenja svoje prve kćeri Lune. O onome o čemu mnoge mame nerado pričaju, 33-godišnja supruga glazbenika Johna Legenda otvoreno govori.

"Shvatila sam da je situacija kritična kad sam odjeću počela držati u smočnici jer nisam išla spavati u svoj krevet. Sama pomisao na to da se moram popeti na kat, presvući, leći u krevet, ustati ujutro i ponovno se odjenuti kako bih sišla u prizemlje, bila mi je bolna. Zato sam počela spavati na kauču u dnevnom boravku, a John bi spavao sa mnom svake noći. Držala sam hrpu trudničke odjeće u smočnici. Doslovno sam živjela na prvom katu svoje kuće", rekla je Chrissy u edukativnom videu o postporođajnoj depresiji, napravljenom u suradnji s Allegheny Health Networkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Zbog lošeg iskustva nakon rođenja kćeri Lune Chrissy se strašno bojala da bi joj se sve to moglo dogoditi i s drugim djetetom, sinom Milesom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Na svu sreću, drugi sam put bila spremna, a i svi su mi bili velika podrška. Žene moraju govoriti o problemima kroz koje prolaze zbog postporođajne depresije. Ne bi se trebale sramiti tražiti pomoć jer ona postoji", poručila je Chrissy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara